UP: Óbudán kevésbé, itthon jobban ment

A felnőttekéhez hasonlóan utánpótlás csapataink bajnoki szezonja is hamarosan zárul ami azt jelent, hogy már nincs sok idő a bajnoki pontok gyűjtögetésére, amiből ezúttal a fiatalabb korosztályúaknak jutott több.

Borda Viktor: – Bármilyen fura is lesz az értékelésem, s annak ellenére, hogy 5:1- re kikaptunk, rendkívül büszke vagyok a csapatomra, ugyanis 70 percen keresztül csodálatosan tartották magukat a remek adottságú játékosokkal felálló III. Kerület otthonában. Tettük mindezt kapus nélkül. Egy nagyon jó meccset játszottunk, az eredmény ellenére büszke vagyok a csapatra. Itt is szeretném megköszönni Szikszai Attilának, hogy vállalva a hálátlan feladatot, mezőnyjátékosként állt be a kapunkba.

Jók: az egész csapat

Borda Viktor: – Egy kifejezetten jó iramú és színvonalas mérkőzésen maradtunk alul, ahol sokat elmond a meccs összképéről, hogy kapusunk végig kiválóan védett, ennek ellenére két potyagóllal sikerült kikapnunk…

Jók: Kutika Dániel, Sebestyén László, Papp Ákos

Elekes Zsolt: – Nagy öröm, hogy a táblázaton előttünk álló, jó képességű játékosokat felvonultató Pénzügyőr együttesét sikerült két vállra fektetni. Ez ismét egy olyan siker volt, aminek valódi, szakmai értéke van, mindazonáltal nem kellett különösebb taktikai utasítást nem kellett adnom a srácoknak, csupán annyit kértem tőlük, hogy nyerjék meg ezt a találkozót. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak az U14- es együttesünknek, akik hatalmas utat tettek mag odáig, hogy ismét győztesen hagyják el a pályát. Farkas Sándor kollégám cseppet sem volt könnyű helyzetben, amikor átvette azt a korosztályt, de kitartó, szisztematikus munkával, elkötelezett játékosokkal, még az esetlegesen nagyobb arányú vereségeken is átlendülve megmutatták, hogy igenis van potenciál abban a gárdában is! Örülök mindkét csapatunk sikerének!

Farkas Sándor: – Ősszel épphogy kikaptunk 2:1-re a Pénzügyőrtől és most is szoros eredményre számítottunk. Szerettük volna irányítani a találkozót, ennek érdekében egész mérkőzés alatt nagy erőket mozgósítottunk. Sikerült megszerezni a vezető találatot, de egy védelmi hiba elég volt arra hogy a vendégek egyenlítsenek. Még az szünetig újra kiharcoltuk az előnyt, de a szünet után már nem változott az eredmény. Nagy akarással, rengeteg helyzetet kihagyva megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. Köszönjük a vezetőségnek az élményt, hogy a Stadionban játszhattunk. Köszönjük a szülőknek a szurkolást, ami átsegített bennünket a kritikus szakaszokon. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez és a kitartásukhoz. Továbbá gratulálok a 2007-es korosztálynak és Szabó Zoltán edzőnek is, akik ugyanezen napon egy Budatétényi tornáról aranyéremmel tértek haza

Kincses Béla: – Egy percig nem volt kérdéses, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, mondom ezt annak ellenére, hogy az első gólunk sokáig váratott magára. Bíztam benne, hogy több góllal is felül tudjuk múlni majd ellenfelünket, ám mivel a helyzeteink nagy részét kihagytuk, sajnos ez nem tudott megvalósulni. Néhány játékosunk teljesítménye továbbra is hagy kívánnivalót maga után, nem tudom, hogy néhányan értik -e, érzik -e a valós helyzetüket, úgy tűnik sajnos van olyan aki nem. A végeredménnyel összességében elégedett vagyok.

Jók: Kutika Dániel, Budai Dániel