UP: jelentős csepeli pontgyarapítások fordulója

A Csepel FC utánpótláscsapatai közül ezúttal különösen az U15 jeleskedett, de az U17 és az U19 is szomszédvári rangadón diadalmaskodott, az U14 és a lányok nem tudtak pontokat szerezni.

Borda Viktor: – Egy ránézésre könnyűnek induló mérkőzést tettünk magunknak nehézzé az első félidőben. Ezt a félidőben az öltözőben történt “fejmosás” után végül könnyedén abszolváltuk. Néha teljesen értetlenül állok az előtt, hogy egyes meccseket mennyire ritmus és koncentráció nélkül kezdünk, ilyen volt ez a mai találkozó is… Összességében a végeredménnyel – mivel presztízscsata is volt- elégedett vagyok.

Jók: Papp Ákos

Borda Viktor: – Itt szinte az első pillanattól kezdve nagyon motiváltan, koncentráltan léptünk pályára, jól játszottunk, minek következtében alakulhatott ki a nagy arányú siker. Talán a tavaszi szezon legkönnyebb találkozója volt ez számunkra.

Jók: az egész csapat

Elekes Zsolt: – Szerencsére nekünk nem remegett meg a lábunk, mint anno Puskás Öcsi bácsiéknak, amikor annak idején Csepelre jöttek HÉV-el bajnokit játszani Nagy II Pista bácsiék ellen… De nem csak azért, mert mi nem HÉV-el ruccantunk át Erzsébetre, hanem, mert tudtuk, hogy van esélyünk az ESMTK ellen, ami végül be is bizonyosodott, s ilyen arányban győzve is megérdemelten hoztuk el a három pontot.

Farkas Sándor: – Három nap alatt kellett 2 mérkőzést lejátszanunk és ez megterhelő volt a gyerekek számára, azonban nem feltétlenül ezen ment el a meccs. Az első két gól lesállásból született játékvezetői hibák következményeképp. Kényszerű cserékre is sort kellett keríteni. Összességében próbáltunk dominálni, harcosak voltunk és Futó Tamás által egy szép gólig jutottunk. Ezúttal a szerencse nem állt mellénk, de hogy jó úton járunk, azt az erzsébeti edző dicsérő szavai is alátámasztják.

Elekes Zsolt: – Kényszerűségből hoztuk előre az utolsó fordulóból ezt a meccset, ám játékunkon egyáltalán nem látszódott a kényszerűség. A remek erőkből álló BVSC ellen csak az első félidőben aggódtam picit, de mire az andaxin után nyúltam, elkezdődött a második játékrész így azt visszatettem a helyére és a meglehetősen hűvös időben angol hidegvérrel, meglehetősen nyugodtan konstatáltam a pályán történteket. Gratulálok a csapatnak!