UP: bravúros győzelmek fordulója

A Csepel FC utánpótlása ezúttal szerencsésebb csillagzat alatt hozta aktuális bajnoki meccseit: bravúrgyőzelmet aratott az U14 és az U15 az Újbuda ellen, nyert a BLSZ- es együttes és idegenben szerzett pontot az U19-es csapatunk.

Borda Viktor: – Talán az idei év egyik legjobb játékával megint nem sikerült sajnos pontot szereznünk… A házigazdák első gólja egy szöglet utáni kavarodásból született, amit megelőzött egy ajtó-ablak ziccerünk, amit sajnos fölé rúgott egyik játékosunk… Eztán gyakorlatilag nagyon kiegyenlített, küzdelmes meccset játszottunk a mezőny egyik legjobb csapata ellen. A második félidőben megvoltak a lehetőségeink, hogy kiegyenlítsünk, ám azokat rendre elpuskáztuk, ellenfelünk pedig a 92. percben könyörtelenül kihasználta figyelmetlenségünket, amivel eldöntötte a 3 pont sorsát. Összességében rászolgáltunk volna a döntetlenre, ez volt a harmadik ilyen meccsünk, ahol kidolgozott helyzeteink ellenére mi kaptuk a gólokat… Ameddig ezen nem tudunk javítani, az ilyen és ehhez hasonló meccseket nem tudjuk sikeresen megvívni.  Mindent összevetve a vereség ellenére nem vagyok elégedetlen.

Jók: Lencsés Attila, Hegyes Márton, Varga Zoltán, Jeszenszki Rudolf

Borda Viktor:– Az első félidő alapján sajnos otthagytunk három pontot Budaörsön! Uraltuk a játékot, helyzeteket alakítottunk ki, azt gondolom, hogy ezek alapján nyerhető lett volna a találkozó. A második félidőre egy ki-ki küzdelemmé vált az összecsapás, ahol mi és ellenfelünk is kialakított néhány helyzetet, de egyikünk sem járt sikerrel a gólszerzést illetően… Az első félidő alapján lehet hiányérzetünk, a második játékrészben viszont igazságosnak tűnt a döntetlen, összességében egy rendkívül jó és magas színvonalú találkozót játszottunk.

Jók: Vargovics Tamás, Budai Dániel, Pipó Kristóf, Kálazi Tamás, Végh Krisztián

Farkas Sándor: – Halasztott mérkőzést játszottunk az Újbudával. A csapadékos időjárás után az ázott talaj és a képzett ellenfél ellenére sikerült itthon tartani a 3 pontot. Igazi férfimunka volt. A hibáinkat is tudtuk ellensúlyozni extra egyéni motivációkkal, még nagyobb erőbedobással, akarással és taktikai fegyelemmel. Ez a helyes út, ezért dolgoztunk egész télen. Most jönnek a legfontosabb meccsek, át kell mentenünk ezt a formát a továbbiakra. Mindenkinek gratulálok, köszönöm a szülők lelkes támogatását.

Elekes Zsolt: – Szívből gratulálok a srácoknak, a bajnokságban eddig veretlen Újbuda elleni fontos sikerhez! Külön szeretném kiemelni kapusunk teljesítményét, aki hetek óta, erőn felül teljesítve vesz részt két csapatunk mérkőzésein is!

Kincses Béla: – A három pontnak és a győzelemnek nagyon örülök, végre a csapat nagy része nagy vonalakban már azt csinálta, amit kértem tőlük. Felvállaltunk egy bátor játékot, szép gólokat rúgtunk, szóval együttesünk mindent megtett a siker érdekében.

Jók: Hegyes Márton, Jeszenszki Rudolf