UP: két győzelemnek örülhettünk

Nehéz ellenfelekkel szemben csapataink helytálltak, de ez a forduló az eredményességet illetően hagyott kívánnivalót maga után.



Borda Viktor: – Ellenfelünk talán első pillantásra motiválatlannak tűnhetett, ám a mérkőzésen mutatott játékuk ennek alaposan ellentmondott. Masszívan védekeztek, helyenként kifejezetten jól futballoztak, így megnehezítették a dolgunkat. Összességében azonban elmondható, hogy végig uralva a találkozót, megérdemelten nyertünk ilyen arányban, ami akár nagyobb is lehetett volna.

Jók: Papp Ákos


Borda Viktor: – Nehéz megfogalmazni, hogyan is szenvedtünk vereséget, mert szerintem azt még most sem nagyon tudjuk… Egy biztos: ellenfelünknek egyetlen kapura tartó lövése volt, mégis 2 gólt kaptunk, saját helyzeteinket pedig nem tudtuk kihasználni, annak ellenére, hogy uraltuk a találkozót. A csapat jól is játszott, de el kell fogadni, hogy a labdarúgásban olyan is van, hogy hiába játszik jobban az egyik gárda, mégis az ellenfél örülhet a végén.

Jók: Fehér Dániel, Varga Zoltán

Borda Viktor: – Nem készültünk könnyű találkozóra, tekintve, hogy az általunk kevésbé preferált kis méretű, műfüves játéktéren kellett pályára lépnünk, ráadásul a házigazdák tavaszi eredményei arra engedtek következtetni, hogy az őszinél jóval erősebb gárdával nézünk majd farkasszemet. Ez be is bizonyosodott: agresszív, rendkívül céltudatos futballt játszott a vendéglátónk, a vezetést is roppant nehezen tudtuk megszerezni, ráadásul helyzetünket nehezítette, hogy egy kiállítást követő 11- esből ki is egyenlítették előnyünket. Azt gondolom, hogy a csapat az igazi erejét a kiállítást követően tudta megmutatni, ekkor abszolút átvettük az irányítást és rengeteg helyzetet alakítottunk ki, melyekből egyet tudtunk gólra váltani. Bármilyen furán is hangzik, egy kiegyenlített meccsen a kiállítás adott lökést a csapatnak ahhoz, hogy a győzelmet megszerezze. Örülök a sikernek!

Jók: Jeszenszki Rudolf, Fehér Dániel, Lencsés Attila, Strum Gergő, Hegyes Márton

Elekes Zsolt: – Kitűnő ellenféllel szemben, jól játszva szenvedtünk egygólos vereséget, ami után nincs okunk a szégyenkezésre! Felvettük a kesztyűt, nem játszottunk alárendelt szerepet, végig nyílttá tudtuk tenni a találkozó végkimenetelét, amiért dicséret illeti a csapatomat, az ilyen mérkőzésekből lehet igazán építkezni!

Farkas Sándor: – Ilyen nagy arányú vereség nem volt benne a pakliban az első félidő alapján. Az első félidőben motiváltan, helyenként jól játszottunk, azonban elkövettünk olyan nagy egyéni hibákat, amiket a listavezető könyörtelenül kihasznált. Nem volt szerencsénk: 1:0 után nem kaptunk meg egy 11- est, aztán két ziccert is hibáztunk, amivel kozmetikázhattuk volna az eredményt. A szünet után három perc alatt 3 gólt kaptunk és szétesett a játékunk. Sajnos csak külső szemlélői voltunk a továbbiaknak. Edzőként ez fájt a leginkább.

Kincses Béla: – Olyan gyatrán kezdtük a meccset, hogy az valami elképesztő! Még le sem ültem a kispadra, máris 1:0 volt oda… Az egész meccsel kapcsolatban elmondható: nem elég győzni akarni, tenni is kell érte! Hiába álltunk fel a legjobb összeállításban, ez is kevésnek bizonyult, ami azért elgondolkodtató! Ellenfelünk összességében többet tett a siker érdekében, ezért sikerült otthon tartania a 3 pontot. Egyéni hibáink megpecsételték sorsunkat, hiába volt jobb képességű a csapatunk, mint az MLTC -é…

Jók: Budai Dániel, Hegyes Márton

Kincses Béla: – Egy döntetlenszagú mérkőzésen olyan góllal kaptunk ki egy szabadrúgás-szituációt követően, amit gond nélkül kellene semlegesítenie ennek a csapatnak, ha odafigyel mindenki… Ez a bajnokság pont arra adna lehetőséget, hogy bátran alkalmazzuk azokat a dolgokat, amiket az országos bajnokságokban nem, vagy csak kis százalékban lehetne megtenni, valamiért mégsem élünk ezzel… Saját részemről ez rendkívül bosszantó, s remélem, hogy nem csak én érzem így! Bízom benne, hogy többen is átérzik ezt, és a mielőbbi változtatáson dolgoznak már jövő hétfőtől…

Jók: Sebestyén, Budai