UP: III. helyet hozott a nyuszi Almásfüzitőn

A Csepel FC legifjabb futballistái locsolóvers tanulás helyett Almásfüzitőn vettek részt a Nyuszi Kupán, ahol remekül szerepeltek.
A beszámolóért és a fotóért köszönet a lelkes szülőknek, akik az ünnepi készülődés helyett az utazást és a szurkolást választották!

Elmondásuk szerint az első meccs a hazai csapat ellen nem sikerült túl jól számunkra, a házigazdák meglehetősen magabiztosan hozták a mérkőzést. A második összecsapás a Tata ellen 1:1- es döntetlenre végződött, ez a találkozó akár nyerhető is lett volna, ám ellenfelünk a végén kiegyenlített.  Ezt követően egy  2:1- es  és egy  1:0- s sikert könyvelhettünk el, minek következtében csoport harmadikként jutottunk tovább.

Ott  a Komárommal egy izgalmas, ámde gól nélküli összecsapáson lett 0:0, a büntető-párbajból pedig mi kerültünk ki győztesen! Ezt követően ismét a hazai csapattal sodort össze bennünket a sorsolás, ahol már egy jóval tisztességesebb vereséggel hagytuk el a pályát (0:4). Onnantól fogva még egy meccs várt ránk, mégpedig újfent a Tata ellen, akiket ezúttal 1:0 arányban múltunk felül, ezzel a Szabó Zoltán vezette Csepel FC együttese megszerezte a torna előkelő III.  helyezését.