Mestermérleg: ” a pokolból mentünk a mennybe 2 perc alatt “

A Csepel FC felnőtt labdarúgói pokolian fontos 3 bajnoki pontot szereztek a hétvégén a Ménfőcsanak elleni bajnokin, ahol bizony 89 percig egy lyukast garast sem adtunk volna a sikerért. Szakvezetőnk értékelése következik.

Tamási Zoltán: – Pokolból a mennybe mentünk! Az első félidőben egy bedobást követően kaptunk (megint csak) elkerülhető gólt, de ezt leszámítva jobbára a mezőnyben zajlott az összecsapás, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. A fordulat a kiállítást követően következett be, mozgósítottuk erőinket és elkezdtünk helyzeteket kidolgozni, de ezek nem nagyon vezettek eredményre. Torda Bence beállítása hozta meg végül az áttörést, és vele a győzelmet, ami nagyon remélem, hogy kizökkenti végre a csapatot a gödörből! A második félidőben a pontrúgásink és kontráink is jelentettek némi veszélyt ellenfelünk kapujára, Zsivoczky és Mankó is megszerezhette volna a gólunkat, sajnos nem így történt… Összességében egy döntetlen- szagú találkozón tudtunk nyerni, ahol az utolsó percig nem adtuk fel, s végre a szerencsefaktor is nekünk kedvezett, ami átlendített bennünket a holtponton, sajnos erre 89 percet kellett várni… Gratulálok a csapatnak és köszönöm a szurkolóknak a vég nélküli buzdítást, ami a továbbiakban is erőt kell, hogy adjon együttesünknek.

Végül egy friss információ: az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 9-i ülésén a többi közt a következő határozatot hozta: Bertalan Zsolt technikai vezető (Csepel) és Kovács István masszőr (Ménfőcsanak), mert egy mérkőzés alatt kialakult tömegjelenetben többször megütötték egymást a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4-4 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kaptak.