UP: két Csepel FC pont, kiváló debütálás kapusposzton

Utánpótlás csapataink közül csupán két együttes, az U15- ös és az U17-es tudott pontot szerezni az elmúlt játéknapon, a többiek sajnos nem jártak sikerrel.

Borda Viktor: – Meglehetősen furcsa rangadót játszottunk, ahol számunkra nagyon jól kezdődött a találkozó, de aztán sajnos két olyan gólt kaptunk, amelyeknél a háromvédős rendszerünk csődöt mondott… Mindkét esetben egyszerre hibázott mindhárom védőnk, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Ennek ellenére volt lehetőségünk a szépítésre, de sajnos azokat elpuskáztuk.  A második félidőre szerkezetet váltottunk és azt gondoltuk, hogy ez majd meghozza a várt eredményt, ám nem sokkal a félidő elkezdése után az addig is teljesen indiszponált és furcsa felfogásban bíráskodó játékvezető kiállította Budai Dánielt, (jelzem abszolút indokolatlanul, azonnali piros lappal) így tíz emberrel voltunk kénytelenek folytatni a meccset. Még ekkor is volt sanszunk “visszajönni a meccsbe”, de 11-est hibáztunk és megint csak kihagytunk egy 100%- os ziccert, ami megpecsételte a sorsunkat… Onnantól fogva az összes energiánkat felemésztette a védekezés, ahol csak annyira futotta az erőnkből, hogy nem szaladtunk bele egy még nagyobb pofonba. Összességében a végeredmény reálisnak mondható.

Jók:

Borda Viktor: – Ezt a találkozót rettentő gyengén kezdtük és már a meccs elején egy pontrúgást követően hátrányba is kerültünk. Sajnos az első félidőben nem is nagyon volt érdemi megmozdulásunk, komolyabb helyzetünk, meglehetősen hektikus mezőnyjáték zajlott a pályán különösebb gólszerzési lehetőségek nélkül, a kapuk nem forogtak veszélyben. A második játékrészben aztán váltottunk, néhány játékosom pozícióját cseréltem fel, ami úgy néz ki, hogy jobban feküdt a csapatnak. Sokkal  veszélyesebbé vált a játékunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, minek következtében vissza is jöttünk a meccsbe, sőt arra is volt lehetőségünk, hogy a győzelmet megszerezzük. Összességében nem lehetek elégedetlen, nagyon nagy tartást és lelkierőt felmutatva álltunk fel 2:0- ról, s ezzel sikerült a Soroksárt magunk mögött tartani és maradtunk a 4. helyen. Nagy öröm és boldogság volt látni, hogy a csapatban most debütáló kis kapusunk, a 2004 -es korosztályú Gregus Gergő milyen nagyszerű és érett teljesítménnyel segítette hozzá a csapatot a pontszerzéshez. Számos kritikus helyzetben teljesített kiválóan, már-már magasabb korosztályúakat meghazudtoló magabiztossággal tette a dolgát, amihez külön szeretnék neki gratulálni.

Jók: Kiss Márk, Jeszenkszki Rudolf, Palotás Patrik

Elekes Zsolt: – Nem szeretnék senkit sem megbántani, ezért ezúttal inkább eltekintenék a szöveges értékeléstől.

Farkas Sándor: – A II. Ker. UFC ősszel is az egyik “leg- játszósabb” csapat volt, ezúttal is hasonlóra számítottam. Próbáltak is játszani, de inkább csak az egyéni alakításaikban tudtak látványosat mutatni. Sajnos egy lesgóllal szereztek vezetést az első félidőben. A játékunkkal nem voltam elégedett. Több helyen rendre ütemeket késtünk. A cserékkel sem sikerült hosszú távon megoldani a problémát, mert a 2. félidőben kevesebb jó periódusunk volt. A végére el is fáradtunk – talán bennünk volt még a szerdai meccs – és a vendégek növelni tudták előnyüket. A 2:0-ás vereség miatt nincs szégyellnivalónk, mindenki nyugodtan tükörbe nézhet…    Kivéve a 15 éves “játékvezetőt”…