UP: hengerelt az U19 -es csapatunk

Az utánpótláscsapataink közül ezúttal a BLSZ -ben szereplő U19-es csapat szerepelt a legjobban, a Dorog sajnos elvitt 6 pontot az U14 és az U15-től, kikaptak lányaink is.

Az országos bajnokságban szereplő U17 és U19-es együtteseink már korábban (február végén) lejátszották a Budafok elleni bajnokijukat, amit mindkét együttes sikerrel vett.

 

Farkas Sándor: – A jó erőkből álló Dorog csapatát fogadtuk. Sajnos öt(!) kezdőjátékosom is elutazott a szüleivel a hosszú hétvégére való tekintettel… A 2005 -ös bajnokságban így több 2007-es születésű játékosunk is debütált. A jelenlévők extra magas akaratról és elszántságról tettek tanúbizonyságot. Az első félidőben mi domináltunk, többet birtokoltuk a labdát és mindezt az ellenfél térfelén! Agresszív játékunkkal megleptük a vendégeket és benne volt a gólszerzés esélye a játékunkban. A szünetig azonban nem született gól. Energiáinkból annyira futotta, hogy végül megúsztuk 2:0-ás vereséggel. Gratulálok minden pályára lépő játékosnak, köszönöm hozzáállásukat, köszönöm szépen a szüleik támogatását, bizalmát.

 

Elekes Zsolt: – Gratulálok a srácoknak, mindenki betartotta a meccs előtt megbeszélteket. Nehéz mérkőzést játszottunk egy nagyon jó erőkből álló együttes ellen. Nem szeretek a játékvezetőkkel foglalkozni, de az azért nonszensz, hogy egy pelyhedző állú spori és egy meglehetősen súlyos testalkatú, meglehetősen körülményesen mozgó partjelző, aki távcsővel követi az eseményeket, ténykedésével megfosszon bennünket a győzelmi esélyünktől. Ez persze nem lehet az egyetlen mentség a vereségre… Annak azért nagyon örülök, hogy a kerületben még mindig a Csepel FC nyújtja a legnagyobb fejlődési lehetőséget a fiatal labdarúgók számára.

Kincses Béla: – Az eredménynek és a 3 pontnak tudok örülni… Az alapozáson elvégzett munka ennél többre predesztinálja a csapatot!

Kincses Béla: – Megint csak az eredménynek és a 3 pontnak tudok örülni… Az ilyen mérkőzések nem viszik előbbre sem a Csepel FC, sem a magyar labdarúgás dolgát.

Jók: Kaszab Ferenc, Jeszenszki Rudolf,  Sebestyén László