Tavaszköszöntő siker a MOL- Vidi FC II ellen!

Nagy várakozás előzte meg a Csepel FC felnőtt együttesének tavaszi bajnoki rajtját, ugyanis az ősszel megsemmisítő, 5:0- ás vereséget ránk mérő MOL- Vidi FC II gárdája látogatott a Béke térre.

A tavaszias időjárás sokakat kivonzott a Csepel Stadionba, ahol ismét a jól megszokott csepeli galambröptetésre indult a Csepel FC hazai bajnoki szereplése. Előtte Vámos Jánosnak, a Csepel tragikusan fiatalon elhunyt, saját nevelésű, NBI- es kapusának tiszteletére 1 perces gyászszünettel emlékeztek a jelenlévők. A mérkőzésen aztán szerencsére minden a legjobb forgatókönyv szerint alakult, együttesünk ugyanis gól nélküli első félidőt követően végül 1:0 arányban legyőzte a székesfehérvári elitklub második csapatát.

A mérkőzés beszámolója online közvetítésünkből:

NB III Nyugati csoport, tavaszi rajt, Csepel – ONLINE
Csepel FC – MOL- Vidi FC II

Jv. Molnár Réka (Punyi Gy., Köteles Cs.)

A kezdőcsapatok: MOL Vidi FC II: Hársfalvi A. – Ódor M., Zeke M., Pápai K., Kristán P., Szalai P., Takács M., Galacs E., Lencsés B., Tarnóczi R., Tamás O. Edző: Toldi Gábor
Csepel FC: Major B. – Fisli A., Nyúl K., Szabó P., Mészáros L., Molnár K., Teplán J., Balogh M., Kocsis D., Lassú Zs., Edző: Tamási Zoltán

Köszönjük a megtisztelő figyelmet, további kellemes vasárnap délutánt kívánunk! Hajrá Csepel FC!

93. perc: VÉGE. Molnár Réka néhány perc hosszabbítást követően lefújja a találkozót, ahol nagyon fontos 3 pontra tettünk szert.
89. perc: Ismét cserélünk: Mankó Dávid a pályán Lassú Zsombor helyén
88. perc: Zeng-zúg a HAJRÁ – CSEPEL! Örömteli pillanatok a nézőtéren!
85. perc: Cserél a Vidi is, Tajti jön Takács Martin helyére
81. perc: Zsivóczky kis híján gól szerez, de 10 méteres lövését bravúrral védi Hársfalvi kapus
80. perc: Megint cserélünk: Molnár Krisztián helyét Torda Bence foglalja el
77. perc: Fisli sárgát kap, Vidi szabadrúgás, amit védőink sikerrel tisztáznak
70. perc: Cserélünk. A frissen igazolt Zsivóczky- Pandel Péter jön be, Mészáros László helyére
67. perc: egy jobboldali vendégtámadást követően beadás érkezik, védőink elméláznak de szerencsére Pratsler rosszul találja el a labdát, ami Major ölében köt ki… Helyzet volt ez is.
64. perc: Csere a vendégeknél: Kristán Pál helyett Gyürki Máté a pályán
54. perc: Szabadrúgás, mintegy 32 méterről, Teplán ível, a kapusnak ez csemege…
52. perc: Fisli hámozza át magát remekül a jobb oldalon a vendégvédőkön, majd éles szögből lő, de a kapus véd… Újabb gólszerzési lehetőség volt!
47. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL! egy jobb oldali támadás Balogh Miklóst találja meg a kapu előtt, aki jobb lábbal higgadtan helyezi el a labdát a vendégek kapusa mellett 1:0!

Az I. félidőnek vége, 0:0 az állás, javarészt a mezőnyben zajlik a játék, a helyzetek alapján vezetnünk kellene, a vendégek gyakorlatilag még nem lőttek kapura.

45. perc: Teplán kap sárga lapos figyelmeztetést egy teljesen ártalmatlan faultot követően. Ilyenért nem szoktak sárgát adni, de Molnár Réka most másként gondolja
43. perc: Molnár Krisztiánt buktatják a kaputól mintegy 30 méterre, a szabadrúgást Teplán zúdítja nem sokkal a kapu fölé…. Szép jelenet volt!
42. perc: némi zavar a kapunk előtt, egy kifejelt labdát végül Ódor lő jócskán a kapunk fölé
40. perc: Teplán ezúttal balról végez el szabadrúgást, Kocsis Dávid remekül fejel, gólba tartó labdáját hárítja a vendégek kapusa… Óriási ziccer volt!
37. perc: Kocsist állítják meg szabálytalanul a jobb oldalon, Teplán végzi el a szabadrúgást, beadását Balogh kis híján gólra váltja, de szorongatott helyzetből végül fölé megy a labda… Nagy helyzet volt!
32. perc: veszélyes kiugratás után Major leszedi a kilépő Galacs lábáról a labdát…
Szurkolóink alaposan megdolgoztatják a télen berekedt hangszálaikat, lankadatlan biztatják csapatunkat, minden elismerés megilleti őket!
30. perc: egy jobbról elvégzett Vidi szabadrúgást fejel ki Fisli, abból beadás következik de meglehetősen rosszul, a kapu mellé…
25. perc: egy baloldali, veszélyesnek induló Vidi támadást semlegesítünk sikeresen…
20. perc: Teplán szögletét Balogh Miklós fejeli centikkel a léc fölé…
16. perc: egy szögletet követően Fisli lő fordulásból a kapu fölé…

A mérkőzés előtt felszálltak a Csepeli Galambtenyésztők fehér galambjai, majd Vámos János, a nemrégiben tragikusan fiatalon elhunyt Csepel nevelésű kapus tiszteletére 1 perces gyászszünet volt.