Körvonalazódik a tavaszi kezdőcsapat

Szűk két hét és elrajtol az NB III Nyugati csoportjának tavaszi szezonja, a nyitányon a MOL Vidi FC II látogat a Béke térre. Tavaszi keretünk gyakorlatilag kialakult.

A múlt szerdai színházi programot követően edzés, majd pénteken este újabb felkészülési találkozó várt a Csepel FC felnőtt együttesére. A Bács-Kiskun megye I. osztályának listavezetője, a  Kiskőrösi LC ellen léptek pályára Tamási Zoltán tanítványai.

Tamási Zoltán: – A héten csúcsterhelést kaptak a srácok, így az első húsz percben meglehetősen fásultan mozogtak a mérkőzésen, ekkor ellenfelünknek volt két lehetősége is. Ezt követően azonban átvettük a játék irányítását és Kocsis Dávid, Fisli, Tóth valamint Zsivoczky góljaival 4:1- re megnyertük a találkozót. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, kezd kirajzolódni a kezdőcsapat képe. Van még két hetünk, most már a finomhangolásé és a frissítésé lesz a főszerepe a programban, igyekszünk a lehető legjobb formába kerülni a bajnoki rajtra. A héten szerdán következik egy remek erőfelmérőnk Iváncsán, ahol sok minden kiderülhet még…

Közben kialakult a Csepel FC tavaszi játékoskerete is, amiről Takács Krisztián egyik tulajdonosunk számolt be honlapunknak. Az érkezők: Zsivoczky-Pandel Péter (22) középpályás (VS Dunakeszi), Nyúl Krisztián (21) védő (RKSK), Lassú Zsombor (21) középpályás (Vác FC), Malkócs Marcell (19) támadó (III. Ker. TVE), az utánpótláskorúak közül Davcsó Bálint (16) középpályás (Kisnémedi) és Papp Ákos (17) középpályás (FTC) érkezett klubunkhoz. Távozók: Szabó Erik (Pestszentimre), Gyökér Tamás (Pilisi LK) Somlyai Gábor pedig időközben visszatért Nagyecsedre.

A már említetteken kívül van még egy érkezőnk de az ő kilétét egyelőre fedje jótékony homály, annyit elmondhatok, hogy rutinos, jó képességű labdarúgóról van szó, aki -ha behozza lemaradását-  nagy hasznunkra lehet céljaink elérésében- zárta sejtelmesen a beszámolót Takács Krisztián.