Pozitív benyomások a KTE és a Biatorbágy ellen

A Csepel FC felnőtt labdarúgóira egymás után két edzőmeccs is várt szerda este Budatétényben, ahol összességében biztatóan teljesített a keret.

Az időjárás okozta csepeli pályagondok okán Budatétényben készülő első csapatunk ott látta vendégül az NBIII Közép csoportjának 13. helyén álló, négy esztendeje még elsőosztályú Kecskeméti TE együttesét, akik információink szerint egykori NBI-es és NBII-es játékosokkal is erősödtek a téli szünetben.

A találkozó 8. percében az egyik tétovázó védőnktől vette el a labdát Tóth Roland és begyalogolt a 16- oson belülre, ahonnan nem hibázott (0:1). Ezt követően sikerült rendezni a sorokat és felvettük a meccs ritmusát, védelmünk és kapusunk jól állta a lila-fehér támadásokat. Gólszerzési lehetőségünk leginkább pontrúgásból adódott volna, ám ezek  ezúttal sajnos kimaradtak, így végül egygólos vendégsiker született.

A megye I. osztály 5. helyén álló Biatorbágy ellen Tamási Zoltán vezetőedző szinte teljesen új csapatot küldött pályára, ahol leginkább a fiatalok jutottak játéklehetőséghez, amivel élni is tudtak, így 4:1 arányú siker lett a vége.

Tamási Zoltán vezetőedző: – Az első meccsünkön ismét a rutinosabb, a másodikon a fiatalabb gárdát küldtem pályára. A Kecskemét ellen próbáltuk gyakorolni a tavaszra tervezett játékunkat. A hozzáállással nem volt gond, mindenki tette a dolgát, az olyan egyéni hibákat, mint amiből a gólt is kaptuk ki kell javítanunk, s akkor nem lesz nagy gond. A Biatorbágy ellen javarészt csikócsapattal álltunk fel, több ifistával, két játékost (Mészáros Laci, Takács Laci) meghagyva a KTE elleni meccsről. Ezen az összecsapáson “jól nézett ki” Torda illetve Molnár Krisztián játéka. Összességében elérte célját a két meccs, de még sokat kell dolgoznunka azért, hogy tavasszal eredményesek legyünk.