Félévi értékelő: BLSZ U- 19

A Csepel FC utánpótláscsapatai közül az egyik legheroikusabb küzdelmet folytató BLSZ ifjúsági U-19 -es együttes értékelése következik a sorban, akik szinte minden meccsen más összeállításban léptek pályára ősszel.

A Kincses Béla által trenírozott együttes a 12 csapatos bajnokság 10. helyén telel. Az együttes elindításának nem titkolt célja az volt, hogy az országos bajnokságban kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgók, a sérülésükből épülők vagy az esetleges lemaradásukat behozni akarók megfelelő mennyiségű jétéklehetőséghez jussanak. Ennek okán gyakran változott a csapat összeállítása a bajnoki mérkőzéseken, ami jónéhányszor nem kis fejtörést okozott a szakvezetőnek. Trénerünk igyekezett a lehető legtöbbet kihozni a srácokból és nem rejtette véka alá nem egyszer kritkus véleményét sem, ami a csapat érdekében történt. Egy biztos: Kincses Béla szakmai munkája, habitusa láthatólag pozitív hatással van játékosaira, akik remélhetőleg tavasszal még jobb eredményekkel örvendeztetik meg edzőjüket és a Csepel FC szurkolókat is.

Kincses Béla: – Nyáron a korosztályok váltása komoly változásokat okozott, ami legjobban a mutatott teljesítményen (tabellán elfoglalt hely) látszik meg. Többször nem tudtunk az adott mérkőzésen megfelelő erőt képviselni, ebben a folyamatban ez részben elfogadható. A játéklehetőség mindenkinek adott! Vannak nehézségeink, ezek megoldásán folyamatosan dolgozunk. Kiemelném, hogy a közösség időről-időre pozitív irányban formálódik, az edzéseken és a mérkőzéseken a hozzáállás jó, amit lehet és kell is még fokozni, ugyanis hamarosan kezdődik a felkészülés.