U19: “saját kezünkben van a sorsunk, cél a dobogó!”

A Csepel FC utánpótlás- szakvezetése megtartotta évzáróját, ahol kiderült, hogy összességében pozitív mérleggel zárhatjuk a 2018 -as esztendőt, pláne a lehetőségeinkhez mérten. Korosztályaink teljesetményét szakvezetőink értékelték.

Először a MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. osztály közép- A csoportjában 5. helyen tetelő együttesünk trénerének félévi összegzését olvashajták.

Borda Viktor: – A tavalyi sikeres év után szerettük volna még feljebb tenni a lécet a korosztály számára -még akkor is ha a jelenlegi keret nem annyira “mély” , mint a tavalyi- és a Közép- A Csoportba neveztünk . Az előzetes várakozásoknak megfelelően nehéz ellenfelekkel találtuk szembe magunkat és számos kiélezett, jó mérkőzést játszottunk . Az ötödik helyen várjuk a tavaszi folytatást, ami hűen tükrözi az őszi teljesítményünket. Az előttünk álló 4 csapatot nem tudtuk legyőzni,  3 vereség mellett 1 döntetlenre futotta , ami viszont bíztató lehet , hogy a SZAC meccs kivételével mindegyik mérkőzés gyakorlatilag a végéig teljesen nyílt volt . Mivel a dobogó csak 3 pontnyira van tőlünk , azt gondolom a saját kezünkben van a sorsunk és legalább a bronzérmes helyezést kell kitűzzük magunknak célként! A keret létszámában megfelelő, 20 feletti azonban jelenleg nehézségbe ütközik a minőségi változtatás a kispadról, nincs meg a posztokon az  a versenyhelyzet ami még tovább tudna javítani az eredményességünkön.  Ezt a bajnoki szezont így kell megoldanunk, azt azonban kiemelném, hogy nagyszerű látni, hogy milyen jó közösséget alkot ez a sokféle technikai, taktikai tudású fiatalember, akik előtt megelem a kalapom az edzéseken és meccseken mutatott hozzáállásuk miatt . Ez a csapatszellem és akaraterő  sok nehézségen átlendített minket már ősszel is, és egy jó felkészülés után bizakodva várhatjuk a tavaszt, hogy elérhessük céljainkat.

Mindenkinek jó pihenés és kellemes ünnepeket kívánok!