UP: Egerben és Hajdúnánáson vitézkedtek fiataljaink

A Csepel FC utánpótlásának képviselői két vidéki helyszínen búcsúztak az 2018-as idénytől, méghozzá színvonalas teremfutball tornákon.

Először december első hétvégéjén Egerben a XI. Agriapipe Kupa nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó tornán vettünk részt olyan csapatok társaságában, mint a Tiszafüred, a Puebla, vagy az ugyancsak csepeli Halászi Focisuli akikkel együtt a C csoportba kaptunk besorolást a 2006-os korosztályban. A 2008- asoknál a Plútó SE, a RAFC és a Ferihegy-Vecsés várt a mieinkre, míg a 2010-eseknél a Veresegyház, a Grund FC, és az SC Hírös-Ép  együtteseivel néztünk farkasszemet.

Hajdúnánáson december 15 -én került sor a XIII. Hajdúvárosok Tornájára, ahol a 2007- es korosztállyal vettünk részt Elekes Zsolt vezetésével. A mieink a Miskolc Városi SI – vel és az Alsózsolcával kerültek egy csoportba,s csoportelsőként abszolválták a selejtezőkört. A ráadásban már sajnos nem sok babér termett számunkra, de szégyenkezésre nem lehet okunk, hiszen ez a torna is remekül illeszkedett együttesünk programjába.

Eredmények:

KSC Alsózsolca – Csepel FC 2:3
Miskolc Város SI. – Csepel FC 1:1
1 – 4. helyosztó: Csepel FC. – Miskolc Népkert SE 0:3
3 – 4. helyért:  Nyiregyháza Spartacus – Csepel FC 7:0