UP: gólgazdag fordulóban “pontos” U19 -es őszi bajnoki búcsú

Soccer sport goal concept as a group of european football balls flying into a net with a sky background as a fun summer activity and fitness symbol or scoring success metaphor.

Bár már nyakunkon a tél, utánpótláscsapataink közül még három is pályára lépett az előző fordulóban. A legjobban az U15 teljesített gólparádét rendezve, U14-eseink a végét nem bírták, idehaza egy pontra futotta a BLSZ -es U19- től.

Borda Viktor: – Szerettük volna ezzel a korosztályal szépen lezárni a nagypályás szezont, ennek megfelelően a megszokottól eltérően picit erősebb összeállításban léptünk pályára. Sajnos tervünk végül meghíúsult, aminek egyszerű okai vannak: nagyjából tíz ziccert “sikerült” elpuskáznunk, amit természetesen értékesíteni szerettünk volna, ám a fáradtság miatt a koncentráció már nem volt tökéletes… Ennek okán egy nyögvenyelős ikszet sikerült játszanunk, ami miatt azonban nem bánkódunk, mert az őszi szezon egészében a srácok jól helytálltak a kettős terhelésben. Elkeseredve tehát nem vagyunk, be kell látnunk, hogy meglehetősen intenzív terhelést kaptak a játékosok , különösen akik mindkét bajnokságban rendszeresen pályára léptek. Ami kiemelésre méltó az az egész szezonban való hozzáállás, ami ezen a meccsen is megvolt minden játékos részéről.

Elekes Zsolt: – Gratulálok a sikerhez és a nagy különbségű győzelemhez, amiből kapusunk is három találattal vette ki a részét. Végre sikerült áttörni egy lélektani gátat, s vele együtt kinyílt a gólzsák is. Ebből persze messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, kőkeményen melózni kell továbbra is!

Farkas Sándor: