UP: három siker, két vereség egy döntetlen

Ismét felemás fordulót zárt a Csepel FC utánpótlása. Magabiztos sikert aratott az U19 és az U15, pontot szerzett az U14, betlizett az U17, kikapott U19 -es BLSZ-es együttesünk, magabiztos sikert arattak viszont lányaink.

 

Borda Viktor: – Kötelező győzelmet kellett aratnunk ezen a találkozón, amit sikerült is megszereznünk. Mivel más fórumon nem tudom jelezni, itt szeretném elmondani, hogy mennyire méltatlan volt a játékvezetés a meccshez. Annyira gyenge színvonalú volt a bíráskodás, hogy egy ilyen arányú győzelmet is el tudott rontani… Ennek eredménye lett a kiállítás is, így összességében több szót nem is érdemel ez az összecsapás. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, pozitívum, hogy újabb játékos mutatkozhatott be ebben a gárdában.

Jók:

Pop Richárd: – Kezdeném azzal, hogy az nagyon jó dolog, hogy egy csapat 15 ziccerig eljut egy meccsen, de az, hogy abból 14-et kihagyunk, ellenfelünk pedig két potyagóllal megszerzi a győzelmet, az rettentően gyalázatos dolog! Hozzáteszem, ellenfelünk közel sem volt egy rossz csapat, de ha 10 gól van közte a végeredményt tekintve a javunkra, akkor egy szót sem szólhattak volna. Koncentráció hiánya az ellenfél kapuja előtt, a kapus kezébe rúgdossuk a labdát, így nagyon nehéz mérkőzést nyerni. Sajnos nagyon kiszámíthatatlan lett a csapat teljesítménye: hazai pályán rangadót nyerünk, aztán egy gyengébb képességű ellenféltől idegenben, jobban játszva ki tudunk kapni… Nagyon sajnálom, hogy az utolsó őszi meccs így sikerült!

Jók:

Elekes Zsolt:

Farkas Sándor:

Kincses Béla: – Hiába áll a BVSC az első helyen, csapatomtól nem ezt az eredményt vártam!  Némileg meglepett, hogy ellenfelünk felnőtt csapatából két, tavaly még a Csepelt erősítő labdarúgó is visszajátszott, ami tekinthető akár amolyan erődemonstrációnak is, ám ezt leszámítva is rászolgáltunk volna az egyik pontra. A játék kiegyenlített volt, de feltünő volt lelketlennek tűnő hozzáállásunk, ami talán a huzamosabb ideje tartó kettős meccsterhelésnek is betudható. Megint rengeteget kellett cserélni (a szabályokat betartandó) a félidőben. A négygólos hazai siker ellenére is tartom, hogy egy ikszre jók lettünk volna, ám megintcsak olyan gyermeteg gólokat kaptunk, hogy arra egyszerűen nincs magyarázat. Ellenfelünk sikere jobb helyzetkihasználásuk és lelkesebb hozzáállásuknak köszönhető.

Jók: Sebestyén László, Horváth Ákos,