UP: a nyolcas volt a nyerő szám

Utánpótlásunk csonka fordulón van túl, nem lépett pályára U19-es együttesünk, ám az U17 és az U15 egyaránt nyolc találatot szerezve, szép sikereket aratott.

Pop Richárd: – Szép gólokat szerezve tudtuk megnyerni a meccset, már nagyon ráfért a csapatra az újabb három pont megszerzése. Támadásban van még hová fejlődni, a 16-os környékén mutatottakkal azért nem voltam teljesen elégedett. Több minőségi beindulás kellene, többször kellene bejutnunk a védők mögé, de ahhoz, hogy ez rögzüljön mindenkiben, még szükség van egy kis időre. A védelem mai teljesítményének kifejezetten örülök, sokat elmond, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. Ezt a sikert persze a helyén kell kezelni, a jövő héten a III. Kerület ellen meg kell, hogy mutassuk, hogy továbbra is harcban állunk a dobogós helyezésért.

Jók: Lipl Noel, Angyel Dominik, Kiss Márk,

Elekes Zsolt:

Farkas Sándor: – A vendégek csapatában több akcelerált gyerek is szerepelt, akik hamar eldöntötték extra erejükkel és gyorsaságukkal a mérkőzést. Tetszetős labdakihozatalaink és  bomba gólunk adott számunkra is némi szépséget.