UP: nem sikerült jól a folytatás

A Csepel FC utánpótláscsapatai közül a nagyobb korosztályok illetve a lányok léptek pályára, ezúttal sajnos nem sok sikerrel.

Borda Viktor: – Azt gondolom, hogy csapatunk hosszú hetek óta futballozik tudásának maximumán, ezen a mérkőzésen sem volt ez másként. A meccs összképe alapján megérdemeltünk volna legalább egy ikszet, ugyanis rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de óriási hibaszázalékkal… Ellenfelünk viszont egy “szokásos” védelmi hibánkat kihasználva elvitte a három pontot tőlünk, amihez gratulálunk. Egy nagyon jó, rangadóhoz méltó találkozót játszottunk velük, úgy fest, hogy csapatunk a maximumát nyújtva egyelőre ennyire képes, megszorongatni a riválist. Azon dolgozunk, hogy ez tavaszra megváltozzon!

Jók: az egész csapat, a mérkőzésen mutatott hozzáállás miatt

Pop Richárd: –

Kincses Béla: – Két merőben ellentétes félidőt játszottunk… Tekintve, hogy mostanában minden annyira teljesítményorientált, nem lehetünk elégedettek, de a vereség ellenére láttam biztató megmozdulásokat és jeleneteket. Nem érzem úgy, hogy ellenfelünknél gyengébbek volnánk, a döntetlen sokkal reálisabb eredményt mutatna. Néhány játékosunknál megint  láttam a fejlődést, az első félidőben szemre is tetszetős gólokat szereztünk, jó pár, előre megbeszélt megoldást láttam vissza a pályán, ami mindenképpen pozitívum. Visszatetsző volt, hogy a játékvezető erősen befolyásolhatónak mutatkozott ellenfelünk edzője által, amire nem lettek volna ugyan rászorulva, de sajnos a bíróspori partnernek bizonyult ebben a történetben…  A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy sajnos a második félidőben le kellett cserélnem szinte a csapat háromnegyedét (betartva az előírásokat), ami nagyban befolyásolta a meccs végkimenetelét, bizton állítom, hogy amennyiben a kezdőcsapat húzóemberei maradnak a pályán, győzelemmel hoztuk volna le ezt a meccset is. De ezen kár is morfondírozni, megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat!

Jók: Kaszab Ferenc, Budai Dániel, Hegyes Márton