UP: az U19, az U15 és a lányok szállították a pontokat

A késő őszi időjárásba fordult játéknapon folytatódtak utánpótláscsapataink küzdelmei. Ebben a fordulóban 5 egységet sikerült begyűjtenie csapatainknak.

 

Borda Viktor: – Némi aggodalomra adhatott okot, hogy ezúttal műfüvön kellett pályára lépnünk, ami számunkra teljesen ismeretlen terep, ez önmagában azért nem lenne olyan nagy baj… Hál’ Istennek ugyanezen a pályán tudott a BLSZ -ben szereplő csapatunk is meccset játszani a héten, ahová elküldtem a keret nagy részét, hogy hadd szokják a terepet. Ez úgy néz ki, hogy bejött, mert magabiztos győzelmet sikerült aratnunk. Ez lehetett volna akár nagyobb arányú is, ám egy kifejezetten jónak mondható társaság ellen így sem lehetünk elégedetlenek. Érett játékkal, végig uraltuk a találkozót és kiegyensúlyozott, jó teljesítménnyel sikerült begyűjtenünk a három pontot.

Jók: Varga Botond, Kutika Dániel, Budai Dániel, Vargovics Tamás

Pop Richárd: – Teljesítményünk kritikán alul sikerült, nagyon nem tudtunk alkalmazkodni a műfüves pályához, ehhez egy nagyon rossz hozzáállás is társult. Meglehetősen rosszul álltunk bele a mérkőzésbe, nem találtuk a ritmust, hibáinkat ellenfelünk könyörtelenül kihasználta, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnos ez nagyon kevés, amit ma láttam a csapatnak meg kell újulnia ahhoz, hogy a jövőben jobb eredményeket érjen el!

Jók:

Elekes Zsolt:

Farkas Sándor: