UP: az U19, az U17 valamint a BLSZ U19 magabiztos sikerének örülhettünk

Utánpótláscsapataink közül most a nagyobb korosztályainknak ment a szekér, sajnos sem a REAC, sem a Siófok otthonában nem termett babér számunkra, itthon kapott ki az U16- os lány csapat.

Borda Viktor: – Alapelvárás volt a csapattal szembem, hogy ezt a meccset győzelemmel és így pozitív gólaránnyal zárja, ennek megfelelően kezdte a csapat a meccset és nagy nyomást helyezett a vendégek kapujára. Ennek aztán hamar meg is lett az eredménye, furcsaság azonban az volt, hogy az első gólunk után a csapat teljesítménye visszaesett, mintha mindenki megnyugodott volna, hogy hoztuk a kötelezőt…. Ezért aztán a vártnál nagyarányú győzelem elmaradt, ami azt jelenti, hogy sajnálatos módon  rengeteg helyzetet puskáztunk el.. Apróság, de megjegyzendő, hogy  ebben a bajnokságban is előfordulhat, hogy egy ellenfél 50 percet késhet, ami persze nem segíthette kellőképpen csapatunkat a meccsre való koncentrálásra.

Jók: Varga Botond, Kálazi Tamás

Pop Richárd: – Rengeteg problémával küzdünk, legfőképpen a kapusposzton, de nagyon meg kellett küzdenünk a pályával is, ami igencsak rossz állapotban van, s amire remélem, hogy valamikor lesz megoldásunk. Első két kapott gólunkban kapusunk és a védelmünk is nyakig benne volt, s ha Lipl Noel és Máté Gergő nem fog ki ilyen jó napot, akkor bizony bajban lettünk volna… Nagy pozitívum, hogy 0:2-ről is sikerült felállnunk, de továbbra sem tetszik a védekezésünk, aminek megingásait egy jobb csapat bizony kihasználta volna… Sajnos egészen kiszámíthatatlan a hátsó alakzatunk játéka, ennek ellentetjeként az előre-játékunk rendben volt, és gyönyörű gólokat szereztünk, ráadásul egy mezőnyjátékossal a kapunkban remekül helytálltunk.

Elekes Zsolt:

Farkas Sándor: – A rendkívül gyenge minőségű Vasgolyó utcai sportpályán fogadott bennünket a REAC. A hazai csapat az első perctől irányította a mérkőzést. Erős fizikumú, gyors játékosaikkal szemben is fegyelmezetten és jól védekeztünk. A második félidőben egy bombagóllal a vezetést is megszereztük. A mérkőzés lefújása előtt 12 perccel egalizáltak vendéglátók. Sajnos ez leginkább pszichésen tört meg bennünket és a hajrára nem tudtunk meccsben maradni. A 4-1-es vereség leginkább ezért fájó. Szeretném megköszönni a  a 2007- es születésű játékosok segítségét.

 

Kincses Béla: – Ez a meccs is nehezen indult, de sikerült továbblendülni a kezdeti nehézségeken. Nagy örömünkre szolgált, hogy az eddigi első helyezett csapatot sikerült megvernünk. Gyakorlatilag csapatunk fele átlépte a határait és ennek megfelelően játszott a mai meccsen. Kapusunk teljesítményével maradéktalanul elégedett vagyok, a játékosok is kitettek magukért, főleg a második félidőben ment jól a szekér. Kiállításunk rendkívül felelőtlennek tekinthető, ennek nincs helye a csapatnál! Gratulálok a srácoknak!

Jók: Kutika Dániel, Varga Botond, Gladkov Zoltán, Sebestyén László