UP: idegenben és itthon is szereztünk pontokat

Csapataink ezúttal javarészt idegenben próbáltak meg szert tenni a bajnoki pontokra hol több, hol pedig kevesebb sikerrel. Idehaza 4, idegenben 3 ponttal gyarapodtunk, de a lányoknak sem kellett szégyenkezniük.

Borda Viktor: – Azt gondolom, hogy ez a meccs igazi rangadónak bizonyult, s ahhoz mérten egész magas színvonalú mérkőzést láthattak a nézők. Meccsek óta kiegyesnúlyozott, jó teljesítményt nyújtunk, amiben azonban mindig benne van egy  védekezési hiba, amiből gólt kaphatunk… Ez most is így történt. Ám jó szokásunkhoz híven, a korábbiakhoz hasonlóan ismét sikerült felállnunk a gólt követően és egy szép góllal kiegyenlíteni. Ez is tendenciózus az utóbbi időben. Sajnos a jó folytatás elmaradt, két 100%-os ziccerünkből egyet sem sikerült értékesítenünk, így elmaradt a fordítás és a győzelem. Összességében egy nagyon jó ellenféllel szemben ezúttal sikernek könyvelem el az 1 pontot, s aminek külön örülök, hogy látszik a csapat játékán a folyamatos fejlődés.

Jók: az egész csapat

Pop Richárd: – Nehéz találkozóra számította, ami menet közben be is igazolódott, igaz győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, amennyiben pontosabbak vagyunk. Ellenfelünk egy potyaízű góllal faragott valamit a hátrányán, ráadásul kapusunk megsérült, így egy mezőnyjátékost voltam kénytelen a kapuba állítani, ami ugyancsak megnehezítette a dolgunkat… A kapuba beállt Lencsés személye jó húzásnak bizonyult, az utolsó percben ugyanis góltól, s ezáltal a döntetlentől is megmentette a csapatot. Nagy munkát végeztek a srácok, s bár ellenfelünknél jobb csapat benyomását keltettük, a végeredmény ezt nem tükrözte hűen. Gratulálok a csapatnak!

Elekes Zsolt: –

Farkas Sándor: –

Kincses Béla: – Ismét egy új összetételű csapattal vágtunk neki a meccsnek, újoncok is bemutatkoztak, többek közt a kapusunk. A meccs nem indult valami fényesen, ráadásul “rossz szokásunkhoz híven” megint egy elkerülhető gólt kapunk… Ezen aztán sikerült túltennünk magunkat és időnként, egyik-másik játékosunk jól hozta a formáját, akkor nem is ment rosszul a játék. A második félidőt megint egy bekapott góllal kezdtük, ami megint visszavetette a fiúkat, de ezt követően is akadtak olyan periódusok, amikor gördülékeny volt a játékunk. Ebben a részben akárhányszor eljutottunk ellenfelünk kapujának előterébe, mindig sikerült zavart koznunk a védelmükben, de a befejezésekkel gondjaink voltak. Ellenfelünk támadójátéka is zavart keltett a védelmünkben, de ők -ellenben velünk- ki is használták a lehetőségeiket. Összességében győzelmük megérdemelt, mert ki tudták használni adódó lehetőségeiket.

Jók: Koman Konstantin, Budai Dániel