UP: sikeresebb bajnoki folytatás

Az első játéknaphoz képest javuló tendenciát mutatott a Csepel FC utánpótlás csapatainak szereplése. Az elmúlt fordulót javarészt kék-piros sikerek jellemezték.

 

Borda Viktor: – Ismerve az ellenfél edzőjét, Futó Tamást, sejtettem, hogy milyen jellegű felkészítésben részesültek ellenfelünk játékosai, egyáltalán nem számítottam könnyű mérkőzésre. Ez azonban -mint kiderült- lehetett volna nem túlságosan izzadtságszagú találkozó is, hogyha a meccs első félidejében adódó ziccereinket értékesítjük… Azok viszont sajnos jobbára kimaradtak, öt ziccerünkből csupán egyet sikerült értékesítenünk, így 1:0-val fordultunk. Mind ez a második félidőben meg is bosszulta magát, ellenfelünk egy szögletet követően egyenlíteni tudott, amihez jócskán hozzájárult egy védekezési hibánk. Formálódó kis csapatunk erejét azonban jól jellemzi, hogy ebből a helyzetből mégis mi jöttünk ki győztesen egy gyönyörű góllal. Rendkívül örülök neki, hogy ezt a találkozót -ahol ellenfelünk egyáltalán nem adta könnyen magát- sikerült abszolválnunk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi is jócskán megnehezítettük a saját dolgunkat. Az ilyen győzelmeknek nagy értéke van.

Jók: Végh Krisztián, Kaszab Ferenc, Sebestyén László

Pop Richárd: – Sajnos a meccs elején kimaradtak a helyzeteink, de idővel kiütközött a két csapat közti különbség. Szemre is tetszetősen játszottunk, szép gólokat szereztünk, amihez persze kellett egy ilyen “kellemes ellenfél” is. Pozitívumnak tartom az elmúlt két meccsen szerzett 20 gólt. Természetesen van még min javítani és van hova fejlődni, úgy támadásban, mint védekezésben, de összességében örülök a győzelemnek, amihez gratulálok a csapatnak!

Jók: az egész csapat

Kincses Béla: – Az idei első bajnokink nem az elvárások szerint alakult, annak ellenére, hogy az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki… Ez (természetesen) meg is bosszulta magát! Először egy 11-essel, majd olyan gólokkal, melyeket nagyobb odafigyeléssel, koncentrációval elkerülhettünk volna. Ezt a meccset sanszunk volt döntetlenre hozni, de sajnos nem éltünk vele.  Negatívum, hogy hét(!) cserénk ellenére sem tudtunk új színt vinni a játékba, ami elgondolkodtató. Ebben a csapatban ennél lényegesen több van, bízom benne, hogy a közeljövőben ez jobban meg is nyilvánul majd.

Jók: Horváth Ákos, Kiss Márk, Hegyes Márton, Nagy András

Elekes Zsolt: