Sztárparádé a Futball Éjszakája csepeli programján!

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 7-én pénteken az országos méretű program keretében a Csepel Stadionban is megrendezzük a Futball Éjszakája helyi programját!

Egyesületünk olyan klubokhoz csatlakozott, mint a Ferencváros, az MTK, a Debrecen vagy a Diósgyőri VTK. Klubunk leginkább a dicső múlt sikereinek felidézésével igyekszik becsalogatni az érdeklődőket a Csepel Stadionba. Olyan neves vendégeket hívtunk meg, akik korábban sokat tettek azért, hogy a Csepel név mindörökre beíródjon a hazai futball történelemkönyvébe.

Néhány név -a teljesség igénye nélkül- a meghívottak közül: Fatér Károly olimpiai bajnok, Gelei József olimpiai bajnok, (a Csepel korábbi edzője), Szurgent Lajos, Ozsváth Károly, Gelei Károly, Csucsánszky Zoltán, Gálhidi György, Kincses Béla, Hajdu Lajos, Kovács Attila, Lazsányi László, Ozsváth Károly, Dr. Szieben László, Ács Gusztáv, Medgyes Péter, Nagy Tamás, Váczi Dénes és még sokan mások….

Elfogadta meghívásunkat a Csepel korábbi 2-szeres öttusa olimpiai bajnoka Németh Ferenc is!

Történeti kiállítás, kerekasztal beszélgetés, All Star Gála és a kiváló hangulat garantált! Várunk mindenki szeretettel!

 

További információ és regisztráció: www.futballejszakaja.hu Itt lehet regisztrálni a résztvevőknek!