Futball Éjszakája Csepelen is! – Regisztráció!

Nem kevesebb, mint két hét múlva pénteken egy új, országos méretű program veszi kezdetét labdarúgásban is, amihez NBI-es és NBII-es egyesületeken kívül csatlakozott klubunk a Csepel FC is!
A hazai labdarúgó egyesületek és a labdarúgás népszerűsítéséért rendezik meg első alkalommal 2018. szeptember 7-én, pénteken “A Futball Éjszakája” eseményt, amelyhez már 21 alakulat csatlakozott. Alapvetően NB1-es és NB2-es csapatok készülnek programokkal aznap, de több NB3-as klub, köztük a Csepel FC is jelezte részvételi szándékát, illetve olyan megyeszékhelyeken is lesznek foglalkozások, ahol jelenleg nincs első-, vagy másodosztályú társaság.

Egyesületünk klubtörténeti kiállítással, kerekasztal beszélgetésekkel készül, ahol a résztvevők fel is tehetik kérdéseiket a klub nagy múltú játékosainak. A csepeli rendezvény “arca” Fatér Károly olimpiai bajnok labdarúgó lesz, aki el is fogadta a meghívásunkat és reményeink szerint személyesen is jelen lesz a programon. Érdemes lesz ellátogatni a helyszínre, mert rajta kívül is számos olyan sportember kapott meghívást, akik a csepeli labdarúgás felejthetetlen időszakainak résztvevői voltak akár labdarúgóként, akár szakvezetőként!

A program:

17 óra Kapunyitás

Tárlat a Csepel FC múltjából és E- Sport bemutató a rendezvény egész ideje alatt

Helyszín: A jatékoskijáró előtti terület (Stadion)

Köszöntõ

17:15 óra Kerekasztal beszélgetés ” A Csepeli labdarúgás dicső múltja”

18 óra Csepel “All Stars” labdarúgó mérkőzés ( a Csepel SC egykori meghatározó labdarúgóiból összeállított csapatok mérkőzése)

19:30 Záró-beszélgetés

 

A “Futball Éjszakája” programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők https://futballejszakaja.hu/ oldalon tehetnek meg. A rendezvény belépő díja gyermekek számára 100, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag a kiválasztott stadionnál váltható meg, s az ott átvett karpereccel az összes helyszín meglátogatható.