Bemutatkozott a Csepel FC felnőtt csapata

A Csepel FC jelentős vérátömlesztésen átesett felnőtt labdarúgó csapata és szakmai stábja remek hangulatú szurkolói ankét keretén belül mutatkozott be a szurkolóknak a Csepel Stadionban a 2018/2019-es bajnoki szezon első játéknapját megelőző estén.

A péntek esti ankétra a csapat edzését követően került sor, de a stadionban már edzés közben tiszteletét tette a csepeli szurkolótábor és látványos módon, támogatásáról biztosította a gyepen gyakorló együttest, akik tapssal köszönték meg a feléjük áradó bizalmat. Az edzést követő ankéton Takács Krisztián, a klub egyik tulajdonosa mutatta be az idén kék-piros mezt öltő felnőtt csapat tagjait és a szakmai stábot. A Csepel FC -hez csatlakoztak: Mészáros László és Mészáros Roland (ESMTK), Szabó Erik (Vecsés), Vargovics Tamás (Illés Akadémia), Szabó Péter ( Budapest Honvéd-MFA), Molnár Krisztián (Puskás Akadémia), Botlik Dániel (Ausztria), Major Barna (Csákvár), Kocsis Dávid (Taksony), Somjai Gábor (Nagyecsed), Mankó Dávid (Nyírbátor), Gyökér Tamás (ESMTK), Szabó Zsombor ( Sándor Károly Akadémia) Gauzer Levente (THSE-Szabadkikötő). A klubhoz ezer szállal kötődő tulajdonos megköszönte azoknak akik az utóbbi években játékosként vagy szakvezetőként szolgálták egyesületünket és pályafutásukhoz további sok sikert kívánt.

Az új szakmai stábba Varga István gyúró érkezett, a csepeli gyökerekkel rendelkező Bertalan Zsolt másodedző illetve Tamási Zoltán vezetőedző társaságában. Utóbbi “Hajrá Csepel!” felkiáltással köszöntötte a szurkolókat és emlékezett vissza egy hajdani NBI -es találkozóra, amit egykori csapata az MTK 5:0-ra elveszített a Csepel SC ellen a Béke téren, ( (https://www.youtube.com/watch?v=Mgh0ifKjl_c), s utalt rá, hogy ahhoz hasonló, megalkuvást nem tűrően küzdő, lelkes csepeli együttes kialakításán dolgozik majd a jövőben.

Remélhetőleg ez már az első, Komárom elleni találkozón megmutatkozik majd augusztus 4 -én a Csepel Stadionban.

Az eseményről készített képgaléria itt elérhető: https://photos.google.com/share/AF1QipNnyC0mKTvfCnQQQ_YRAjZLg-Fwche_QR49f9V_4gB7JSOcrNyx3mpDvu5d6DzX_w?key=SmlaMUNFOTlKajdaazZ0M1p4b3dNT3VMRzN6bzFB.