Esport – a szezon utolsó megmérettetése

Az ESportbusz Csepel FC a bajnokság első osztályában a 10. helyen végzett, ami azt jelenti, hogy a másodosztály harmadik helyezettjével kell összecsapnunk az elsőosztályú tagságért. Vasárnap este kiderül, hogy az őszi szezont melyik osztályban kezdjük, hiszen következik a mindent eldöntő két osztályozó mérkőzés a DVSC Esport csapata ellen.
Mindkét csapat komoly változáson ment keresztül az elmúlt hetekben, hiszen egy váratlan szabálymódosításnak köszönhetően már az új igazolások is pályára léphetnek az elmúlt szezon utolsó mérkőzésén, és ez a nem szokványos történés azt eredményezte, hogy ellenfelünk már nem a másodosztályú keretével várja a találkozót, hanem több válogatott leigazolásával jelentősen megerősödve…
Természetesen nekünk is adva volt a lehetőség, így mi sem tétlenkedtünk az igazolások terén, ezért bátran szembenézünk a feladattal, és szeretnénk az utolsó percig harcolni a bent maradásért!
Az elmúlt hetek felkészülése remekül sikerült, a csapat minden tagja felkészülten és bizakodva várja az idei szezon legfontosabb pillanatát!
Köszönjük szurkolóinknak az eddigi támogatást, az osztályozó végkimenetelétől függetlenül találkozunk az új szezonban… hogy melyik osztályban az holnap este kiderül!
A mérkőzéseket az Esport1 élőben közvetíti, ennek elérhetősége a találkozó előtt az ESportbusz Csepel FC facebook oldalán lesz kattintható!