Idén is sikeres volt a Csepel FC nyári tábora!

A korábbi évekhez hasonlóan 2018 -ban is sort kerítettünk a Csepel FC nyári labdarúgó táborára, ami ez úttal is a szokásos helyszínen, a Béke téri sporttelepen zajlott. Idén is vidáman, élményekkel telve búcsúztak el egymástól a srácok!

Kincses Ádám a Csepel FC alsó korosztályaiért felelős szakmai vezetője meglehetősen fáradtan, de annál pozitívabban mesélt az elmúlt két hétről: – Ebben az évben is nagy érdeklődés övezte a nyári táborunkat, a 10 nap alatt nem túlzok, ha azt állítom, hogy közel 100 gyerek vett részt a Csepel FC labdarúgó táborában. Szerencsére évről-évre több a visszatérő táborozó, jelenleg olyan 20-30 fős mag az, akik minden nyáron nálunk kezdik meg az iskolai szünidőt. Programjainkat illetően igyekeztünk a lehető legváltozatosabbra alakítani azokat: a héten például ellátogatott hozzánk a Kispest SE ugyancsak nyári táborozó együttese, akikkel sikerült egy jó hangulatú összecsapást is játszanunk. A napi programokat illetően délelőttönként a gyakorlás jelentette a fő elfoglaltságot, míg délutánonként a játéké volt a főszerep. Sajnos az időjárás nem mindig a legszebb arcát mutatta felénk, de azt bátran kijelenthetem, hogy az esős időszakban sem unatkoztak a srácok egyetlen percet sem! A két hét során a gyerekek tovább tanulták a közösségben végzendő munka sajátosságait, a sportszellem pedig ennek köszönhetően is fejlődött tovább egy picit. Az ilyen és ehhez hasonló táborok sajátossága a rendre és fegyelemre nevelés is, amit igyekeztünk mi is belevenni a mindennapok tevékenységébe. Mindent összevetve egy olyan kis közösséget sikerült kialakítani idén nyáron is, akik láthatóan vidáman, élményekkel telve távoztak a Béke téri sporttelepről.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak edző kollégáimnak, akik időt és fáradtságot nem ismerve igyekeztek a gyerekek mindennapjait megkönnyíteni és a táborozás zavartalanságát biztosítani. Ami azt gondolom, hogy maradéktalanul sikerült is.