UP: csepeli bronzszállítmány Hajdúnánásról!

A Csepel FC jó néhány korosztállyal és közel 70 sportolóval “vetette be magát” Hajdúnánásra a XII. PHARMA-SANO Nemzetközi Gyermek Labdarúgó Tornára június második hétvégéjén. Jó futball, remek közösségi élmény és nem utolsósorban három bronzérem a mérleg!

 

A Csepel FC a 2010 -es korosztálytól egészen a 2004 -es korosztályig képviseltette magát a megmérettetéseken, sőt az immáron U17-es korosztályban induló lányaink is pályára léptek a tornán.

Eredmények:

 

2009:

 

 

 

 

Kincses Ádám utánpótlás szakmai vezető beszámolója: – A tavalyi jól sikerült torna után idén rekordlétszámmal képviseltette magát a Csepel FC a tornán, közel 70 gyerekkel vágtunk neki a megmérettetéseknek különböző korosztályokban. Az elmúlt évekhez képest nagyon jól látszódott a fejlődés, ami már az eredményekben is megmutatkozott. Különösen jóleső érzés volt, hogy a régióban működő akadémiák ellen sem játszottunk alárendelt szerepet, sőt, nem egyszer nekünk állt a zászló. A 106 csapatos tornán azon kevés fővárosi egyesületek közé tartoztunk, akik igazán jól muzsikáltak a hétvégén. A 2004-es, a 2005-2006-os korosztály és a 2008-as korosztályunk is az előkelő harmadik helyen futott be a végén, utóbbiban Császár Attila személyében gólkirályt is adtunk, a z U13-asoknál pedig  Papp Csaba révén a legjobb kapus címet hoztuk el. Nagyon színvonalas, jó iramú meccseket játszottunk, s kiemelném, hogy a meglehetősen hosszúra nyúlt buszos utazás után sem remegő lábakkal léptünk pályára, hanem ahogyan azt kell, egyből megfelelő módon álltunk bele az összecsapásokba!  Szakmailag mindenképpen egy hasznos túrán vagyunk túl, az utána következő szabadidős (strandolós) program pedig a közösség-építést segítette elő nagyban.  Már a helyszínen is több szülő, hozzátartozó ( akiknek ez úton is köszönjük a lelkes közreműködést, támogatást) már a jövő évi részvételről érdeklődött, úgyhogy összességében idén sem okozott csalódást Hajdúnánás. Mindenképpen szeretném megköszönni a csepeli edzői team munkáját és közreműködését: Horváth Csaba, Pop Richárd, Szabó Zoltán és Elekes Zsolt is megtették a magukét!