UP: bajnokhoz méltó búcsú az U19 -től

Utánpótlás csapataink közül már csak öt érdekelt a bajnokságok hátra lévő részében. Az U17 és a már bajnok U19 idehaza hengerelt, nyert az U14 is, U15 -öseinknek azonban nem volt szerencséje.

Borda Viktor: – Két célja volt a mérkőzésnek: reménykedtünk abban, hogy minél nagyobb számban kijönnek a meccsre a hazai szurkolók, és szerettünk volna egy pozitív képet mutatni nekik a bajnokcsapatról, a másik pedig, hogy lépjünk még egyet abba az irányba, hogy veretlenül fejezzük be a bajnokságot és kapott góljaink számát 10 alatt tartsuk. Szerencsére mindkettő megvalósult! Sikerült kiszolgálnunk a felnőtt csapat szurkolóival megerősített drukkereinket és “nullára nyerni” ezt a találkozót. Szerettünk volna szépen búcsúzni a csepeli pályától, ugyanis ez a csapat így, ebben az öszeállításban valószínűleg soha többet nem fog már együtt futballozni hazai környezetben, így ezért is szerettünk volna méltóan búcsúni, ami úgy gondolom jól sikerült!

Jók: Borza Bence, Tüske Zoltán (aki élete első bajnoki gólját szerezte, amihez külön gratulálunk)

Pop Richárd: – Nagyon könnyen vettük ezt az akadályt, amire előzetesen számítottunk is, szép gólokat szereztünk aminek külön örülök. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Jók: az egész csapat

 

Elekes Zsolt: – Jöttünk, láttunk   -győztünk-,  visszamennénk!

Elekes Zsolt: – Esztergomban ma csak a Bazilika volt szép számunkra.

 

Elmaradt mérkőzés pótlása:

Elekes Zsolt: – Húzódott, halasztódott ez a meccs, addig, amig ki nem kaptunk…