Veszprém – Csepel FC 2:3 – Mestermérleg

Felnőtt csapatunk fontos három ponttal gazdagodva abszolválta a hétvégi, Veszprémben lejátszott bajnoki fordulót, amivel az is eldőlt, hogy a házigazdák búcsúznak az NB III-tól. Szakvezetőnk értékelt.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt előre elterveztük, így cseppet sem volt meglepő, hogy hátrányba kerültünk… Csapatunk erejét azonban az jól mutatja, hogy a második félidőben magabiztos fellépéssel és gördülékeny játékkal a magunk javára tudtuk fordítani a találkozó állását , amit aztán meg is nyertünk! Tisztában a ténnyel, hogy ezzel a vereséggel a Veszprém kiesett a harmadik vonalból, azt kívánom, hogy mihamarabb újra köztünk szerepeljenek és képviseljék méltó módon városuk labdarúgásának történelmét, tradícióit.

Emlékeztetőül:

VLS Veszprém-Csepel FC 2:3 (1:0)
Veszprém, 150 néző. V.: Kovács G.

VLS Veszprém: Kis – Szabó T., Dobsa, Gulyás, Gunther – Köböl, Németh P., (Bognár, 59.), Vass – Czimbalmos (Irmes, 46.) Balázs (Prágai, 46.), Szabó B. Edző: Vágó Attila.
Csepel FC: Lőrincz Péter – Fisli András, Hesz Olivér, Tóth Márton, Korozmán Norbert, Haraszkó Sándor, Teplán János, Vörös Bence, Horváth Ádám , Simon Krisztián, (Torda Bence, 79.) Somodi Ádám. Edző: Gabala Krisztián

G.: Szabó B (’31), Szabó T. (’91) ill. Tóth Márton (’53, ’75), Németh Zoltán (’82)