Sikeres volt a vasárnapi veszprémi túra!

A Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata nem hiába utazott vasárnap délután a Bakonyba! A Gabala – legénység 3 egységgel a birtokában tért vissza Veszprémből, ami egyben a hazaiak NB III -as búcsúját is jelentette.

 

VLS Veszprém-Csepel FC 2:3 (1:0)
Veszprém, 150 néző. V.: Kovács G.

VLS Veszprém: Kis – Szabó T., Dobsa, Gulyás, Gunther – Köböl, Németh P., (Bognár, 59.), Vass – Czimbalmos (Irmes, 46.) Balázs (Prágai, 46.), Szabó B. Edző: Vágó Attila.
Csepel FC: Lőrincz Péter – Fisli András, Hesz Olivér, Tóth Márton, Korozmán Norbert, Haraszkó Sándor, Teplán János, Vörös Bence, Horváth Ádám , Simon Krisztián, (Torda Bence, 79.) Somodi Ádám. Edző: Gabala Krisztián

A mérkőzésről a VEOL tudósított:

A VLS rendkívül fontos győzelemre készült a Csepel ellen, ugyanis csak akkor őrizhette meg az NB III-as tagságát, amennyiben az utolsó két fordulót sikerrel veszi, ráadásul más meccsek is kedvezően alakulnak.
Ennek szellemében nagy iramot diktálva kezdett a VLS és akár vezetést is szerezhetett volna, mert Lőrincz kapus túl sokat teketóriázott egy oldalról érkező hazai lövést követően, azonban az egyik védő a segítségére sietett.

Az 5. percben Kis kapus mentette meg góltól a csapatát, óriási bravúrral hárította a vendég támadó löketét.
Ezt követően egyik kapu sem forgott veszélyben, jobbára mezőnyben folyt a a játék.

A 31. percben aztán Szabó Bence csapott le egy gyenge hazaadásra, a kapust elfektetve az üres kapuba vágta a játékszert, 1:0.

A Csepel a bekapott gól után átvette az irányítást, nyomás alá helyezte a veszprémi kaput, főleg a baloldalon vezetett veszélyes támadásokat, ám Kis kapus tette a dolgát.

A térfélcserét követően a vendégek kezdték jobban a második játékrészt, az 51. percben Kis szedte fel Hesz elől a lasztit az utolsó pillanatban.

Az 53. percben aztán góllá érett a csepeli fölény: baloldali támadás végén Tóth M. kapott remek labdát, aki gondolkodás nélkül, hatalmas erővel bombázott a veszprémi kapuba, 1:1.

A játék teljesen áttevődött a hazaiak térfelére, a Csepel sorra alakította ki veszélyesnél, veszélyesebb akcióit, de a ziccereket nem sikerült gólra váltani.
A 75. percben Tóth Mártont ugratták ki sokadszorra, aki veszprémi védővel a nyakán a rövid, felső sarokba juttatta a játékszert, 1:2.
A 82. percben jött a fekete leves: a hitét vesztett VLS-nél senki sem indult el a kilépő Németh Zoltánnal, aki senkitől sem zavartatva szerzett gólt csapatának, 1:3.
A 91. percben Szabó Tibor szépített egy nagyszerű lövéssel, de ez a pontszerzéshez már édes kevés volt, 2:3.

Vágó Attila: – A második félidőben a Csepel jobban futballozott és megérdemelten szerezte meg a három pontot.