U-19: hazai siker, bajnok módra!

A Csepel FC U19 -es  labdarúgó csapata -immáron országos bajnokként- lépett pályára szombat délben az Iváncsa ellen az MLSZ U-19 III. osztály Közép-Nyugati csoportjának 25. fordulójában és aratott hatgólos sikert.A Béke téri sporttelepen  utánpótlás meccseken cseppet sem szokványos módon felharsantak a Csepel szurkolók által a felnőtt meccseken “szolgáltatott” és megszokott rigmusok, így ezúttal fiataljaink is átérezhették milyen felemelő érzés “Szigetországi hangulatban”  mérkőzést játszani. Szerencsére ez a kék-piros színekért – ám ez úttal hófehér mezben játszó – fiataljainkra nem bénítólag hatott, sőt!  A félidőben ugyan még csak két góllal léptek meg a mieink, ám a második játékrészben már kétséget sem hagytak affelől, hogy ki “az úr a pályán” az egyébként rendkívül sportszerűen játszó és viselkedő vendégek ellen.

A vége hatgólos siker és méltó ünneplés lett, ezzel továbbra is megtartva U19 -es csapatunk veretlenségét a már megnyert bajnokságban.

Csepel FC – Iváncsa KSE 6:0 (2:0)

Csepel , 100 néző V.: Kiss II G. (Török Zs., Urgyán A.)

Csepel FC: Végh Krisztián – Vitárius Gerő, Kutika Dániel, Árkocsevics Milán, Borza Bence (’46 Szabó Viktor), Nádas Krisztián (’80 Tüske Zoltán), Győri Barnabás, Szabó Richárd (’80 Nagy János), Sebestyén László, Papp Ádám (’59 Frankow Miklós), Kaszab Ferenc

Edző: Borda Viktor, Pop Richárd, Kincses Béla

Iváncsa: Szentmihályi B. – Hosszú K., Szakos M., Juhász B., Farkas S., Bosnyák P., Sábics P., Balogh B., Vizi O., Tokai K., Juhász A.

Edző: Huszár Péter

G. : Borza Bence (2), Nádas Krisztián, Kaszab Ferenc, Tüske Zoltán, Győri Barnabás