UP: bajnoki cím és pozitív mérleg a fordulóban

A bajnokságból utánpótlás csapataink számra sem sok van már hátra, így most élesednek igazán a küzdelmek, ahonnan újabb csepeli éremmel jöttünk ki jól! U19-es együttesünk bajnoki címet ünnepelhetett Érden, ahol az U17 is nyerni tudott, a hétközi meccsen BLSZ-es együttesünk is jól szerepelt de a REAC kibabrált velünk U15 -ben és U14 -ben is…

Borda Viktor: – A legnagyobb nehézséget ez alkalommal az okozta, hogy már jó ideje létezik az internet, ezért a Dunaújvárostól “kapott lehetőségről” minden játékosom értesült a meccs előtt, ami egy kicsit megnehezítette a dolgunkat. Látszott rajtuk a görcsösség, az, hogy minden áron túl akarnak lenni a mérkőzésen, minden áron meg akarják nyerni, ami alaposan rányomta bélyegét a mutatott produkcióra. Ehhez hozzá jött, hogy egy meglehetősen kis méretű, műfüves pályán kellett játszanunk -ami abszolút nem kedvez a mi játékstílusunknak- ráadásul ellenfelünk is masszívan védekezett, így a görcsösség szemmel látható volt a csapaton. Azonban a meccset, s vele együtt a bajnokságot is megnyertük, így okafogyottá válik bármiről is beszélni… Feltettük az i-re a pontot az egész éves teljesítményünk tekintetében, így nem is pazarolnék több szót erre a meccsre. Ami a legfontosabb: 2 fordulóval a befejezés előtt a csapat már most fantasztikus eredményt produkálva biztosította be első helyét, amihez innen is tiszta szívből gratulálok, maximálisan megérdemelték ezt a sikert! Mindenkit szeretettel várunk az utolsó hazai bajnoki meccsünkre szombaton délben, hogy a Csepel szurkolókkal, szülőkkel, szimpatizánsokkal is együtt ünnepelhessünk!

Jók: az egész éves teljesítmény alapján az egész csapat

Pop Richárd: – A vártnál talán nehezebb volt a találkozó, az első fél órában lassabb volt a játékunk a megszokottnál, minek következtében nem sikerült gyorsan eldöntenünk a meccset. Ehhez társult, hogy jó néhány helyzetet hagytunk kihasználatlanul, ami, ha nem így van, akkor teljesen más mederbe terelte volna a meccs menetét. A félidőben aztán változtattam két poszton is, így a második játékrészben látottakkal már elégedettebb is voltam, ugyanis a mezőnyben minőségi javulás következett be. Jobb volt a labdatartás, az előre játék és a passzok is jobban sikerültek. Amiben továbbra is javulnunk kell, az nem más, mint, hogy hogyan könnyítsük meg az ellenfelünk 16 -osára való bejutást… Ezen “rajta vagyunk”, így ha ebben javulunk  akkor még eredményesebbek tudunk lenni.

Jók: Mondok Richárd, Strum Gergő, Hegyes Márton

Kincses Béla: – A mérkőzés elején akadt némi kezdeti bizonytalanság a játékot illetően, de aztén szépen, fokozatosan áthidaltuk a nehézségeket és átlendültünk a holtponton. Ennek megfelelően a második félidőben már egyértelművé vált a két csapat közti különbség, s ekkor már időnként nagyon szép játékot mutatott be a csapat.  Minden elismerés a srácoknak , hogy ilyen kitartóan és ilyen lelkesedéssel sikerült a javunkra fordítani ezt a meccset is. A bajnokság(ok) vége felé járva nagy szükség van a megfelelő hozzáállásra, ami ezúttal szinte kifogástalan volt részünkről. Nagyon örülök a sikernek!

Jók: Kutika Dániel, Szabó Richárd, Kaszab Ferenc

Elekes Zsolt:

Elekes Zsolt: