UP: csepeli döntetlenek fordulója

Egyesületünk utánpótlása mindegyik korosztályban szinte futószalagon játssza bajnoki mérkőzéseit, melyek közül ebben a fordulóban javarészt meglepetés eredmények születtek. És itt most nem a győzelemre gondolunk…

Borda Viktor: – Az előttünk álló öt fordulóban három nehezebb összecsapás állt előttünk, köztük a Diósd elleni is. Ez gyorsan be is bizonyosodott, ugyanis ellenfelünk játékfelfogása annyira deffenzívnek bizonyult, hogy gyakorlatilag 11 emberrel álltak be védekezni ellenünk. Ennek okán a 3. percben kialakított zicceren kívül az első játékrészben nem is nagyon tudtunk helyzetbe kerülni… Gólunkat is egy szerencsés szituációnak és Tóth Marci szemfülességének köszönhetjük, így legalább előnnyel mehettünk a szünetre. Hiába állítottak ki ellenfelünktől (jogosan) egy játékost, azzal az előnnyel sem nagyon tudtunk mit kezdeni. A második félidőre kicsit frissítettem a csapatot és játékban is váltottunk, minek köszönhetően számos helyzetet alakítottunk ki, de csak kettőt tudtunk gólra váltani belőlük, melyek szemre is tetszetősek voltak. Gyakorlatilag a második félidőben is meddő fölényben játszottunk, az akkor már tíz főre fogyatkozó és így 10 emberrel védekező diósdiak ellen és ha Torda Bence jobb napot fog ki, akkor bizony tovább is növelhettük volna az előnyünket. Győzelmünk megérdemelt, elégedetten nyugtáztam, hogy ismét kapott gól nélkül abszolváltunk egy nehéz meccset. Csapatomat dicséret illeti.

Jók: Sebestyén László, TóthMárton , Szabó Richárd

Pop Richárd: – Sajnos nem úgy alakult ez a meccs, ahogy azt előre elterveztük. Ugyan korán megszereztük a vezetést, ráadásul az ellenfélből kiállított játékos miatt emberelőnyben is játszhattunk, sajnos mégsem tudtunk élni a lehetőséggel a szokásosnál is több gyenge egyéni teljesítmény okán. Nagyon nagy luxusnak tartom egy fontos mérkőzésen, hogy legalább nyolcszor vezetjük rá a kapusra a labdát és azokból egyszer sem sikerül gólt szerezni. Ez egy ilyen nap volt, remélem a hátralévő meccseken már nem lesz hasonló és el tudjuk érni a bajnokságban a célunkat.

Jók: Hegyes Márton, Fehér Dániel

Pop Richárd: – A presztízsen kívül ennek a meccsnek már nem volt más tétje, tekintve, hogy ellenfelünk már korábban behúzta a bajnoki címet, mi pedig a második helyet. Erős csapattal játszottunk, és nagyon megnehezítettük a dolgukat. Nem kaptunk gólt, ami kifejezetten pozitív dolog egy ilyen meccsen, és ősszel sem sikerült a kapunkba találniuk, ami azért nagy szó, mert nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy a bajnoknak nem sikerült gólt szereznie ellenük. Ugyanakkor a kontrajátékunk nem hordozott magában akkora veszélyt, mint amire előzetesen számítottam, így -bár lett volna rá lehetőségünk – gólt mi sem tudtunk rúgni. Nagy melót végeztünk, igazi csapatmunka folyt a pályán, amit jó volt nézni és gratulálok a védőinknek valamint a középpályásainknak, mert jól végezték a dolgukat. Gratulálok a csapatnak a második helyezéshez, ami abszolút megérdemelt, főleg a tavaszi szezonban nyújtott teljesítményünk miatt, hiszen ezen az egy döntetlenen kívül az összes idei mérkőzésünket meg tudtuk nyerni.

Jók: az egész csapat

Elekes Zsolt:

Elekes Zsolt: