UP: Győzelem az U19-es rangadón – továbbra is veretlenül az élen!

A Csepel FC utánpótlása ismét remek eredményekkel örvendeztette meg egyesületünk szimpatizánsait. Az országos bajnokságban szereplő U19-es együttesünk szép győzelmet aratott a rivális Dunaújváros ellen, de örülhettünk az U14 és az U15-ös csapatunk győzelmének, csakúgy mint a Csepel FC BLSZ U19 AirNergy elleni diadalának is.

Borda Viktor: – Csapatunk számára ez volt a tavasz leginkább várt mérkőzése! Nem bántam volna ha rendelkezem némi pszichológusi vénával, hogy bele lássak játékosaim fejébe a találkozó előtt, csupán csak azért, hogy megtudjam milyen lelki állapotban vannak. A meccs az első 25 percben a legrosszabb forgatókönyv szerint alakult: a srácok túlságosan rágörcsöltek az összecsapásra, ennek okán az előre megbeszélt taktikai feladatainkat nem az elvártak szerint oldották meg, így a játék kivitelezése sem a mi szájízünk szerint alakult… A 25. perc tájékán ezért változtattunk a felálláson, ezt követően rendeződött a csapat, de az igazi változáshoz szükségünk volt a félidei szünetre. Nem csak átbeszéltük a második félidei feladatinkat, “rendbe tettük a fejeket”, de személycserékre is szükség volt: bejött Borza Bence és Kutika Dániel, így mind ezeknek köszönhetően a második félidőben már azt a játékot nyújtottuk, ami elvárható a csapattól. Mind agresszivitásban, koncentrációban, játékfelfogásban és azok okán felszabadultságban is azt hoztuk, amit kellett, így onnantól fogva nem volt kérdés, hogy a találkozót mi vehetjük majd sikerrel. Véleményem szerint győzelmünk teljesen megérdemelt. El kell mondjam, hogy ezzel “új” bajnokság kezdődik számunkra, ugyanis egyértelmű cél innentől fogva az előnyünk megtartása, ehhez egy megint más lelkiállapot szükségeltetik, hogy a hátra lévő bajnoki meccseket sikerrel vegyük.

Jók: Győri Barnabás, Vitárius Gergő, Bakos Levente, Borza Bence illetve az egész csapat.

 

Pop Richárd: – Az elején jól álltunk bele a mérkőzésbe, de ellenfelünk egy elkerülhető góllal megszerezte a vezetést… Ezt követően azonban hamar sikerült az egyenlítés és nyomás alá helyeztük a vendégek védelmét, de sajnos nem sikerült előnyre szert tenni, helyzeteinket rendre elpuskáztuk. Ezt követően a második félidőben sem állt mellénk a szerencse, ellenfelünk egyéni hibáinkat kihasználva kétgólos előnyre tett szert, ami meg is maradt a találkozó végéig. Ezen a napon ami nekünk kimaradt, ellenfelünknek bejött… Tanulni kell, fejlődni kell, rutint kell szereznünk, hogy a jövőben az ilyen és ehhez hasonló meccseinket be tudjuk húzni!

Jók: Horváth Ákos, Lipl Noel

Elekes Zsolt: -Nagyon sima mérkőzésen arattunk magabiztos győzelmet. Az első perctől kezdve uraltuk a találkozót, szemre is tetszetős, szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot.

Elekes Zsolt: – Meglehetősen sokat kellett várni az újabb győzelemre! Már az elején jól álltunk bele a mérkőzésbe, fegyelmezetten, agresszívan játszottunk és teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Végre nem kaptunk gólt sem, aminek nagyon örülök! Gratulálok mindkét csapatomnak!

 

Kincses Béla: – Amennyiben előre tudtam volna, hogy ellenfelünknek ajándékba adjuk a gólokat és vele együtt a három pontot, amivel szereztünk nekik egy kellemes vasárnapot, akkor talán ki sem kelek az ágyból… Szó szerint tálcán kínáltuk nekik a lehetőségeket, amelyekkel négy alkalommal élni is tudtak. Az első félidőben még jobbára a mi akaratunk érvényesült, amit a 2:1-es vezetésünk is mutatott, de utána néhány ember gyakorlatilag összeomlott… Öt játékosom tönkrevágta a csapat többi tagjának minden igyekezetét, játékát, kiszolgáltatottá tették őket a saját hozzáállásuknak. Kapusom még így is három ziccert hárított, ami ha bemegy, akkor megsemmisítő vereséget szenvedünk az egyik leggyengébb csapattól. Többet nem tudok ehhez hozzáfűzni.

Jók: Kutika Dániel, Bakos Levente, Banitz Róbert

Kincses Béla: – Csapatomat dicséret illeti, kivétel nélkül minden játékos azt csinálta a pályán, amit előzetesen kértem tőle, így csapatként is kiválóan funkcionáltunk. Amennyiben jól vagyok informálva ellenfelünknek ez volt az első veresége a bajnokságban, ami mindent elmond játékerejükről. Játékuk meddőnek bizonyult és nem tudtak velünk mit kezdeni a pályán, amelynek nem volt olyan része, ahol ne a mi akaratunk érvényesült volna.

Jók: az egész csapat