UP: hazai rangadók a Dunaújváros ellen!

A Csepel FC utánpótlás csapatai közül az U17 és az U19-es együttesünk meglehetősen jól szerepel az utóbbi időben, így nem meglepő módon jelenleg mindkét együttes a dobogón állomásozik. Egyik legnagyobb riválisuk a Dunaújváros- PASE szombaton Csepelre látogat, ahol akár el is dőlhet az egyik bajnoki cím sorsa.

Mindkét találkozóra április 21-én szombaton kerül sor Csepelen.

Először 10 órától az MLSZ U-17 III. osztály Közép-Nyugati csoportjában szereplő együttesünk lép majd pályára, akik jelenleg a dobogó 3. fokát foglalják el 40 ponttal, az ugyancsak 40 pontos 2. helyen álló Budai FC mögött és a 38 egységet begyűjtő Dunaújváros PASE előtt. A bajnokság őszi szakaszában Dunaújvárosban sajnos nem sok babér termett számunkra, a házigazdák magabiztos 3:0-s sikert arattak Pop Richárd tanítványai felett, így igazán volna miért revansot venni a srácoknak. Szombati vendégeink mérlege 12-2-2, amiből idegenben 5-2-1-es mutatóval rendelkeznek, vereséget (nem kis meglepetésre) az Ikarus-Maroshegy otthonában szenvedtek (2:1), döntetlent pedig a Dunaharaszti MTK (1:1) és a Diósdi TC (1:1) vendégeként értek el. Csapatunk hazai környezetben 6-1-1-es mérleget tud felmutatni, a győzelmeken kívül nem bírtunk a Taksony SE-vel (0:0) a Főnix-Gold pedig mindhárom pontunkat elvitte még ősszel (0:2). A tabellára tekintve tehát nem kis tétje lesz a szombati összecsapásnak, a rendkívül sűrű élmezőnyben még bármelyik dobogós hely kiadó!

A Borda Viktor irányította U19-es egyletünk 49 pontjával vezeti az MLSZ U-19 III. osztály Közép-Nyugati csoportját a 45 pontos, ámde egy meccsel kevesebbet játszó Dunaújvárosiak előtt. Az őszi összecsapáson idegenben nem kis bravúrt végrehajtva 2:1 arányban sikerült legyőznünk a piros- fehéreket Garai Ádám és Tóth Márton góljaival. Azt követően a Dunaújváros 11 győzelmet jegyzett a bajnokságban, idegenbeli mérlege 8-0-0, tehát vendégként eddig még sehol sem kaptak ki. Csapatunk  viszont hazai pályán (is) elmondhatja ugyanezt magáról, igaz egy döntetlen ( a Budai FC ellen) becsúszott a mérlegbe, de így is elmondhatjuk magunkról, hogy az összes forduló tekintetében csak a Csepel FC áll veretlenül a bajnokságban. Rangadóra készül tehát a két együttes szombaton 12 órától a Béke téri sporttelepen, ahol remélhetőleg folytatódik együttesünk remek teljesítménye, és nagy lépést tehetünk a bajnoki cím elhódítása érdekében!

A mérkőzésekre minden Csepel FC szimpatizánst szeretettel várunk, segítsük csapatainkat a felnőtt együttes meccsein megszokott, lélekemelő buzdítással! Hajrá Csepel FC!