UP: kishíján tökéletes “csepeli” forduló

A Csepel FC utánpótlása immáron a labdarúgásnak kedvezőbb időjárást is élvezhette a játékon kívül az elmúlt hétvégén. Csapataink remekül helyt álltak, így nem csak felnőtt együttesünk sikerének örülhettünk.

 

Borda Viktor: – A vártnál sokkal nehezebb találkozót játszottunk a Holler UNFC-vel, aminek az oka, hogy az első félidőben az összes ziccerünket (szám szerint ötöt) kihagytuk, ebből négyszer a kaput sem találtuk el. Ez annak tudható be, hogy a játékosaim -bár a meccshez megfelelően álltak hozzá – koncentrációja nem volt megfelelő. Ennek hátterében azt vélem felfedezni, hogy magát a meccset komolyan vették a srácok, de az ellenfelet nem (valószínűleg többen is ránéztek a meccs előtt a tabellára…) Ez egy olyan probléma  -amennyiben a felnőtt labdarúgásban képzelik el a játékosok a jövőjüket- amin sürgősen változtatni kell közösen! Mindennek megfelelően egy gólos vezetéssel fordultunk, amit jellemző módon csupán szabadrúgásból értünk el. A második játékrészben a hazaiak egyenlíteni is tudtak, mert a koncentráció hiánya csatáraink után a védőinkre is átragadt. Ezt követően jött aztán az a meccs, amire előzetesen számítani lehetett: a kapu előtt helyzeteknél koncentrálttá váltunk, és elég nagy hatékonysággal váltottuk gólokra a helyzeteinket. Nem csak elmarasztalni, dicsérni is szeretnék: az egyenlítést követően a csapat nagyon profin állt hozzá a kialakult szituációhoz, nem a kapkodás, sokkal inkább az okos futball vette át a főszerepet játékunkban, aminek roppantmód örültem. Csapatom olyan mentális állapotban van, hogy egy ilyen kiélezett szituációban sem a fejeltlenség következik be, hanem a tudatos és végül eredményes játék, aminek siker a jutalma.

Jók: Sebestyén László, Vitárius Gergő

Pop Richárd: – Nem akartunk abba a hibába esni, hogy ellenfelünket lebecsüljük, ezért az első pillanattól fogva agresszívan játékkal “rájuk rontottunk”, amivel hamar el is döntöttük a meccset. Sajnos az első félidőben 4-5 hatalmas ziccert is kihagytunk, de a második játékrészre sikerült ezen javítani és gólokkal elhúzni ellenfelünktől. Győzelmünk még ennél is nagyobb arányú lehetett volna, de a második 45 percben is hagytunk ki ziccereket, voltak meg nem adott gólok, ám összességében nem lehetek elégedetlen, mert a csapaton végig látszódott a motiváltság. Nagyon várjuk már a Dunaújváros elleni rangadót!

Jók: az egész csapat

Elekes Zsolt: – Magabiztos győzelmet arattunk! Három perc alatt rúgtunk két gólt, ami némileg érthetetlen módon minket zavart meg. Szerencsére hamar rendezni tudtuk sorainkat és a mérkőzést végig kézben tartva, szép gólokat szerezve gyűjtöttük be az újabb 3 pontot. Külön öröm volt számomra, hogy egykori játékosom ellen meccselhettem

 

Elekes Zsolt: – “Szokásos menetrend”: egy jó meccs, majd utána mindjárt egy rossz… ez bizony nem a mi napunk volt! Akadt aki sérülten, akadt aki betegen is vállalta a játékot, de olyan is volt, aki egész egyszerűen nem tisztelte meg a csapatot azzal, hogy megjelenik a bajnoki mérkőzésen! Aki részt vett a találkozón, az becsülettel végig melózta a 90 percet.

 

Kincses Béla: – Kezdeném a legfontosabbal: hatból hat meccset nyertünk meg, amit különösen a felsőházi sikerek tesznek értékelhetővé. Egyre több játékosom alkalmazkodik jól a játékrendszerünkhöz és egymáshoz is, ami már az eredményekben is megmutatkozik. Néhány játékos már abban is előrelépett, hogy a mérkőzésekre való készülődést is komolyan veszi. Ebben, bár van ahol ez már természetes, még mindig van lemaradásunk… Keretünk létszáma immáron lehetővé teszi a rivalizálást, amit mindenképpen jónak tartok, hiszen ezáltal az egészséges versenyszellem is fejlődik. Nagy öröm, hogy bekerülve a felsőházba már jó és hasznos mérkőzéseket tudunk játszani, ez mindenkinek csak hasznára válik, hiszen ez szolgálja leginkább a fejlődést! Összjátékunk egyre inkább “piacképes”, azaz ott is van előrelépés, és ha kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor nagyobb arányú győzelem is kerekedhetett volna ebből. Ismét sikerült mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, ami azért is pozitívum, mert a többi csapatunknak -akik előtt sorsdöntő összecsapások állnak -harcedzett, kipróbált játékosokra lesz szüksége feladataik teljesítéséhez.

Jók: Szabó Richárd, Kaszab Ferenc, Bakos Levente

 

Pop Richárd: – Nagyon magabiztos győzelmet arattunk, már az első félidőben elvettük ellenfelünk kedvét a játéktól. A meccs igen fontos volt számunkra a bajnokság végkimenetelét illetően, ezért is vettük nagyon komolyan. Győzelmünk ennél is nagyobb arányúra sikeredhetett volna, de nem vagyok telhetetlen, annak külön örülök, hogy ismét minden játékosomat pályára tudtam küldeni.

Jók: az egész csapat

Elekes Zsolt: