UP: megkezdtük a tavaszi szezont

Bár az időjárás a Csepel FC felnőtt csapatának első bajnoki mecsét “ellkaszálta”, utánpótlás csapataink közül három is meg tudta kezdeni a bajnoki mérkőzések sorát. A mérleg: két siker és egy vereség.Az MLSZ Serdülő II. osztály Közép B csoportjában szereplő U14 és U15-ös együttesünk Szigetszentmiklóson a műfüves pályán fogadta a Rákosmenti KSK hasonló korosztályú csapatait, míg a BLSZ-ben szereplő Ifjúsági U19 -es együttesünk Budatétényben fogadta a MUN SE csapatát és aratott megsemmisítő, 10:1 arányú győzelmet.

Kincses Béla: – Gyakorlatilag az utolsó pillanatig kétséges volt az, hogy lejátszhatjuk-e a találkozót. Ellenfelünk azonban olyan irányú lelkesedést mutatott a játékra, hogy mire odaértünk letolták a havat a pályáról, amiért minden elismerés megilleti őket. Szerencsére a futball nem ment olyan jól nekik, már az elejétől fogva csak az volt kérdéses, hogy mikor szerezzük meg az első találatot, ami a 3. percben be is következett. Ezt követően sorozatban értük el a találatokat, a végeredmény nem is tükrözi hűen a pályán látottakat. Jó érzéssel töltött el, hogy láttam sokat megvalósulni a meccs előtt eltervezett dolgokból, jól használtuk ki az előnyös pozícióinkat, védelmük labdakihozatalai egészen jól sikerültek, őszintén szólva ez némileg meg is lepett engem. Szép támadásokat alakítottunk ki, melyek befejezésére ugyancsak nem lehetett panasz, ellenfelünk nem nagyon találta az ellenszert a játékunkra. Összességében a csapat végrehajtotta, amit kértem tőlük, így nem lehetek elégedetlen.

Jók: Banitz Róbert, Lipl Noel, Hegyes Márton, Strum Gergő

Elekes Zsolt: – Ezen a szinten sem lehet szögletből, érintés nélkül gólt kapni! Másfél éve alakulgat ez a korosztályunk, egyre stabilabbak vagyunk, de ilyen előnyt senkinek sem szabad adni!Nem érdemeltünk vereséget, sőt! Ennek okán még többet kell dolgoznunk, hogy a munkánk a későbbeikben pontokban is megmutatkozzon.

Jók: Varga, Palotási

 

 

Elekes Zsolt: -Remekül kezdtünk az idei első bajnoki meccsünkön, hamar 2 gólos előnyre tettünk szert. Ezt követően le is zárhattuk volna a találkozó végkimenetelét, ám ehelyett elhibáztunk két hatalmas ziccert, amivel visszahoztuk ellenfelünket a meccsbe… Csupán küzdőszellemünknek és csapategységünknek  köszönhetjük, hogy végül mégis sikerrel vettük ezt az akadályt!Rögös az út, de haladunk tovább!

Jók: Pásztor, Bakti, Orosz