Siker a Vecsés ellen, végleges a tavaszi keret

Felnőtt labdarúgóink vasárnap délutáni séta helyett edzőmérkőzésre voltak hivatalosak Pesterzsébetre, ahol ragyogó  napsütésben a harmadosztályú kiesés ellen küzdő Vecsést múlták felül 2:1 arányban.

Együttesünk a Gyöngyös ellen sikerrel (3:1) megvívott edzőmérkőzést követően vasárnap 13 órától az NB III Közép csoportjának sereghajtója ellen lépett pályára. Az őszi szezonban még nálunk játszó Váczi Dánielt is soriban tudó Vecsés megszerezte ugyan a vezetést, ám a félidő lefújása előtt Korozmán egyenlíteni tudott. A második félidőben mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, de azzal csak mi tudtunk élni: egy eladott labdára Tóth Márton csapott le és értékesítette a helyzetet, amivel sikerült a magunk javára fordítani a találkozót.

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Örülök, hogy a téli szünetben távozó futballistáink helyét javarészt saját nevelésű fiatalokkal sikerült feltöltenünk, akik közül ezen a találkozón nyolcan is szerephez jutottak. Többek közt Szabó Viktor (1999), Horváth Ákos (2002) és Árkocsevics Milán (1999) is pályára léptek, amivel továbbra is azt a kitűzött célt kívánjuk megvalósítani, hogy minél több -lehetőleg saját nevelésű- fiatalnak biztosítsunk játéklehetőséget a felnőtt csapatnál. Sajnos az edzőmérkőzéseink sorában következő  THSE- Szabadkikötő az utolsó pillanatban lemondta a felkészülési találkozónkat, nem  kevés bosszúságot okozva ezzel csapatunknak, de természetesen mindent megteszünk azért, hogy megfelelő módon pótolni tudjuk a kieső edzőmeccset és folytathassuk a tavaszi szezonra történő felkészülésünket.