Felkészülés: vereség és győzelem a folytatásban

A Csepel FC harmadosztályú felnőtt labdarúgócsapata folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorát: Budafokon egy vereséget, míg az Ikarusz otthonában egy siker könyvelhettünk el.

A Budafoki MTE sporttelepén szombat délután -akárcsak hajdanán a Csepel Stadionban- egymásnak adták a kilincset egykori csepeli labdarúgó kiválóságok: a BMTE első csapatának vezetőedzője Gálhidi György, pályaedzője Elekes József, de a tököli ificsapattal éppen ott edzőmeccsre készülődő hajdani magyar válogatott Hamar “Pilu” István is jó ismerősként köszöntötték egymást és együttesünk vezetőit. Játékosainkra pedig a BLSZ I-ben szereplő BMTE II gárdája várt, akik ellen már az első 5 percben Tóth Márton révén megszereztük a vezetést. Ifistákkal megtűzdelt csapatunk ellen aztán a második félidőben jobban jött ki a lépés a hazaiaknak, akik végül egy 11-essel nagy nehezen kicsikarták a győzelmet.

Ugyancsak szombaton, de késő délután játszottunk Mátyásföldön az Ikarusz otthonában, ahol magabiztos győzelmet arattunk. Folytatás hétfőtől a megszokott menetrend szerinti edzésekkel.