UP: Tornagyőzelmek Erzsébeten, kupagyőztes az U7 és az U8!

Az adventi időszakban is folytatta jó szereplését a Csepel FC utánpótlása, azon belül is a legifjabb reménységeink. A folyamatosan zajló teremtornák mindegyikén figyelemreméltóan szerepeltek a mieink, a legkisebbek például újabb trófeákkal a tarsolyukban tértek haza Csepelre.Pesterzsébeten december 9-én szombaton rendezték a 2011-es korosztály számára a Puebla Kupát a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolában, ahol délelőtt az U7-es, délután pedig az U8-as korosztály képviselői léptek pályára. A fiatalabbik korosztályban 15 együttes veselkedett neki a megmérettetésnek ahonnan végül a mieink kerültek ki győztesen.

Délután az egy évvel idősebbek mutathatták be tudásukat ahol egészen a fináléig verekedte magát csapatunk, akik a Ferencvárossal döntőzhettek. A beszámolók szerint drámai izgalmak után végül a Csepel FC bizonyult jobbnak, így téve teljessé a kék-piros sikerszériát.

Malomsoki Krisztián Milán a kicsik edzője így értékelte a látottakat: – A gyerekfoci színe-java leadta a nevezést a tornán , így izgalmasnak ígérkezett ez a nap is. Zsinórban két tornagyőzelem után nem is reménykedtünk egy harmadikban ( na azért titkon igen) . Csepel FC teljes támogatásával sikerült jól felkészülnünk a tornára, aminek öt fős kerettel vágtunk neki, s  Tóth Balázs személyében újoncot is avattunk . Összejött egy új rekord az ebben a korosztályban már jegyzett kupákon (Pék -pont kupa , Liver kupa, Puebla kupa) Három egymást követő hétvégén, három kupa győzelem, amit az tesz igazán értékessé, hogy hozzávetőlegesen húsz mérkőzés óta veretlenek a fiúk.

                                                                                                          PUEBLA kupa U7 (2011) Pestszenterzsébet 2017.12.09.

A torna résztvevői: FTC, Vasas, Budapest Honvéd, Csepel FC , Dunakanyar Vác, Hírős Ép Kecskemét , Soroksár, RKSK, Csep Gól FC, Kastélydomb 1-2, Tordas ,Puebla, SZAC

A Csepel FC kerete: Inczeffy Vince , Masszi Viktor ,Tóth Balázs , Rozgonyi Roland, Yildiz Erkan

 

Eredmények:

Csepel FC – Budapest Honvéd 9:1

Csepel FC – Tordas SE 7:2

Csepel FC – Dunakanyar 3:3

Csepel FC – Hírős Ép Kecskemét 2:2

Csoport végeredmény:
1. Dunakanyar 2. Csepel FC 3. Hírős Ép Kecskemét 4. Bp. Honvéd 5. Tordas

Negyeddöntő:
Csepel FC – Kastélydomb SE 4:1

Elődöntő:
( Soroksár SC, Dunakanyar , Vasas , Csepel FC)

Elődöntő:
Csepel FC – Vasas 11:1

Döntő:

Csepel FC – Soroksár SC 6:3

Gólszerzők :

Rozgonyi Roland (26 gól- torna gólkirálya)
Masszi Viktor (10 gól)
Yildiz Erkan (5 gól)
Tóth Balázs (1 gól)

PUEBLA kupa U8 (2010) Pestszenterzsébet (Budapest)

A torna résztvevői: FTC , Vasas, Csepel FC , Soroksár , Gloriett, Puebla, RKSK, SZAC, Testvériség, Kastélydomb

A Csepel FC kerete: Kornis Márk , Rozgonyi Roland, Országh Barnabás, Angyal Adrián , Ferenczik Richárd, Yildiz Berkan , Kárász Alex

Edző : Malomsoki Krisztián

A csoport  (Csepel FC , SZAC , Soroksár SC ,Vasas)

Csepel FC – SZAC 6:2

Csepel FC – Soroksár 6:0

CSEPEL FC – VASAS 4:2

1-3. Döntő ( Gloriett , FTC , Csepel FC)

CSEPEL FC – Gloriett 4:0

FTC – Gloriett 5:0

Döntő:

CSEPEL FC – FTC 1:0

Edzőnk értékelése a tornagyőzelem után: – Annak ellenére, hogy mi nem edzünk műfűvön, reménykedtem benne, hogy ismét tornagyőzelmet fogunk ünnepelni. A három csoportelső között körmérkőzés döntött, ahonnan sikerült a legjobban kijönnünk. A finálé igazán méltó módon zajlott, majd “felrobbant” a csarnok a szurkolástól. Csapatként és egyénileg is felülmúltuk a keveset kockáztató zöld-fehéreket. Jóval tudatosabban játszottunk és egy bombagóllal le is zártuk a találkozó végkimenetelét. Megvolt tehát az újabb győzelem, aminek nagyon örültünk, kapusunknak Márknak pedig külön is gratulálok , hogy a harmadik meccsét is lehozta kapott gól nélkül.

Végeredmény:

1. Csepel FC
2. FTC
3. Gloriett SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összejött egy új rekord a “Nagy Triumvírátus “ a kupákból a képen is látható! (Pék-pont kupa , Liver kupa, Puebla kupa) Három egymást követő hétvégén három kupa győzelem!!!

kb. 20 meccse veretlen a csapatunk, miközben Elittornákon játszik.

Gólszerzők :

Rozgonyi Roland (26 gól- torna gólkirálya)
Masszi Viktor (10 gól)
Yildiz Erkan (5gól)
Tóth Balázs (1 gól)

 

Milan
A torna erejét jól mutatja a végeredmény : 1. Csepel FC 2. Soroksár SC 3. Vasas 4. Dunakanyar … 7. FTC … 9-15 . Bp Honvéd