UP: hengerelt az U14 és a BLSZ -es U19 a záráson!

A Csepel FC utánpótlás csapatainak csupán három meccse maradt vissza az őszi szezonból december első hétvégéjére. A mérleg összességében pozitív: 2 siker és egy zakó, imponáló csepeli gólkülönbségekkel.

Elekes Zsolt: – Sajnálom ezt a meccset, ennél sokkal több volt benne… Tudtam, hogy nehéz őszünk lesz, így nem bánom, hogy vége ennek az etapnak.Van három hónapunk a kemény munkára, így biztosan állíthatom, hogy tavasszal sikeresebbek leszünk!

MLSZ SERDÜLŐ U-14 II. OSZT. KÖZ. B. 15. forduló

Elekes Zsolt: – Nagyszerűen játszottunk az első perctől kezdve és szép gólokat szereztünk. Kicsit talán kevesen vagyunk (ami tavasszal változni fog), aminek tükrében nagyon örülök a 3. helynek! Az pedig külön bizakodásra adhat okot, hogy a listavezetőtől csupán három pont hátrányban vagyunk. Jöhet a jól megérdemelt pihenő.

 

BLSZ IFJÚSÁGI U-19 10. FORDULÓBÓL ELMARADT MÉRKŐZÉS

 

Kincses Béla: – A fogvacogtató hidegben szívet melengetően játszottunk! Az eredmény azt hiszem önmagáért beszél, és ezen kívül ismét láttam a pályán olyan elemeket, amire a játékos és az edző azt mondhatja: valójában ez az amit minden bajnokin látni, érezni szeretnénk! Szemet gyönyörködtető gólokat lőttünk, ellenfelünket (nem lebecsülve mondva) gyakorlatilag lejátszottuk a pályáról. Gratulálok az egész csapatnak, annál is inkább, mert így jóleső érzésekkel mehetünk el a téli pihenőre. Ezzel gyakorlatilag keretbe zártuk az őszi szezonunkat, ugyanis az I. fordulóban hasonlóképpen, eredményesen játszva sikerült nyernünk. Mindenkinek jó pihenést, feltöltődést kívánok az ünnepekre!

Jók: az egész csapat