UP: legkisebbjeink sikerekkel várták a Mikulást

Ahogy azt korábban beharangoztuk a Csepel FC legifjabb tehetségeinek szerepléseiről is folyamatosan be fogunk számolni a közeljövőben. Itt is vannak mindjárt a friss ropogós “Mikulás napi” híreink Budaörsről és a Fáy utcából.

 

Az U7- es egyletünk Budaörsön a Liver Kupa elnevezésű tornán mérette meg magát, ahová összesen 8 csapat kapott meghívást. Csoportunkban a Kelen SC , Viadukt Biatorbágy és a Dunakanyar Vác szerepelt, míg a másik ágon a Liver Budaörs, a Budapest Honvéd, a Gödöllői SK és a Soroksár SC.

Hatalmas szív kellett hozzá, hogy hazahozzuk Csepelre a kupát, ugyanis a játék nem igazán ment – osztotta meg tapasztalatait honlapunkkal Malomsoki Krisztián Milán a kicsik trénere. A döntőben viszont azzal a játékkal bárkit legyőztünk volna . A korábban nyert tornához képest az volt a különbség ,hogy a finálén kívül minden meccsen hátrányból jöttünk vissza és végül megérdemelten nyertük meg a tornát.

Eredmények :
Csepel FC – Viadukt Biatorbágy 6:2
Csepel FC – Dunakanyar 4:4
Csepel FC – Kelen SC 4:3
döntő:
Csepel FC – Liver FC Budaörs 4:1

A Csepel FC kerete: Inczeffy Vince , Masszi Viktor, Rozgonyi Roland, Yildiz Erkan
edző: Malomsoki Krisztián Milán

Az V. Pék Pont Kupára a Vasas ,Fáy utcai sporttelepén került sor, ahol ugyancsak az U7- es társulat bizonyíthatott.

Csapatunk könnyedén jutott túl az első körből, ahol mindvégig fölényben játszottunk. Ellenfelek leginkább a mérkőzések végét várták. A döntőben négyszer is vezetünk UTE ellen de mindannyiszor ki tudtak egyenlíteni. A csepeli összecsapást a Csepeli UPE gondolta leginkább rangadónak, de számunkra egy könnyed edzőmeccs kerekedett belőle, ahol könnyen két számjegyű különbség is lehetett volna a különbség a javunkra. A veretlen Monor ellen csak a győzelem volt elfogadható, ugyanis előzőleg simán verték UTE -t és a Csepel UPE -t is. A fiúk minden kétséget kizáróan  bizonyították, hogy ezen a napon nem akadt ellenfelük. Megérdemelten nyertük a tornát!- zárta a beszámolót a kicsik trénere.

A12 csapatos tornán a következő eredmények születtek:

Csepel FC – Dalnoki Akadémia 6:0
Csepel FC – Nagykáta 9:2

Négyes döntő:

Csepel UPE , Monor SE , UTE , Csepel FC

Csepel FC – UTE 4:4
Csepel FC – Csepel UPE 6:2

Csepel FC – Monor 7:1