UP: veretlenül őszi első az U19, sikerrel zárt az U17

Utánpótlás csapataink közül idén utoljára léptek pályára bajnokin az országos mezőnyben játszó U19 és U17-es csapataink, akik közül előbbiek öt kapufát lőve hullajtottak pontokat, utóbbiak viszont magabiztosan nyertek. Nem volt könnyű dolga az U14-nek sem, de ők sikerrel vették az akadályt, nem úgy mint az U15 és a BLSZ-ben szereplő U19 -es csapataink.l

Borda Viktor: – Szerettük volna a bajnokság őszi szakasztát 100%-os eredménnyel lezárni, ennek megfelelően álltunk bele a mérkőzésbe. A találkozó összképéhez hozzá tartozik, hogy egy napon játszott mindkét U19-es együttesünk, ráadásul eltiltott játékosunk is volt, így meglehetősen szűk kerettel vágtunk neki a találkozónak. Mind ezek ellenére jól indult a meccs, korán vezetéshez jutottunk és sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket is, ám azokat időről-időre el is puskáztuk… Ezt követően egy hibánkat kihasználva ellenfelünk kiegyenlített, a második félidőben – bár mindent megtettünk a győzelem érdekében, öt kapufát is rúgtunk- végül nem sikerült megszereznünk a győzelmet. Meg kellett tapasztalnunk idén először, hogy milyen érzés az, amikor -bár mindent megteszünk érte- nem tudjuk magunk alá gyűrni az ellenfelet… A kimaradt helyzeteink és az öt kapufa azt mutatja, hogy még ennél is többet kell dolgoznunk a sikereinkért. Összességében azonban gratulálok a csapatnak, mert ezen a meccsen sem volt szégyenkeznivalónk sem a mutatott játék, sem az alázat elmaradása okán. Azt gondolom, hogy egy nagyon szép és sikeres fél évet zártunk, le a kalappal az együttes előtt!

Jók: Szabó Richárd, Győri Barnabás, Vitárius Gergő

Pop Richárd: – A találkozón gyakorlatilag minden úgy zajlott, ahogy azt előre elterveztük, s ahogy arra egész héten készültünk. A srácok remek hozzáállással, jó egyéni teljesítményekkel járultak hozzá a Tabán elleni rangadó sikeres megvívásához. Fogalmazhatunk úgy is, hogy ez valódi erődemonstráció volt. Gratulálok a fiúknak az őszi teljesítményhez, sem az edzéslátogatottságra, sem a hozzáállásra, sem a taktikai feladatok betartásának elmulasztása okán nem lehet panaszom feléjük! A nyárhoz képest minden szempontból előre lépett a csapat, ami ezen a találkozón csúcsosodott ki.

Jók: az egész csapat

Kincses Béla: – Az egész első félidő alapján bíztam benne, hogy ezt a meccset végre meg tudjuk nyerni, de ez sajnos hiú ábránd maradt (megint)… Sokadik mérkőzésünkön fordul elő ismét, hogy az első öt percen belül gólt kapunk, onnantól pedig futhatunk az eredmény után. Egy darabig ez még sikerült is, egészen a 44. percig. A szünetben igyekeztem játékosaim tudtára adni, hogy továbbra is van keresnivalónk a találkozó második félidejében, ám ez valami miatt nem jutott el hozzájuk! A második 45 percben óriási hibaszázalékkal, jobbára egyénieskedve játszottunk aminek meg is lett a következménye.

Jók: Döbröczöni Csaba, Farkas Renátó

Elekes Zsolt: – Hamar eldöntöttük a mérkőzést, csak sajnos nem a saját, hanem ellenfelünk javára! A végeredmény húsz perc alatt alakult ki, utána kezdtünk el jól futballozni és játszottunk egy jó meccset. Jelen helyzetünkben ekkora előnyt adni ellenfelünknek egész egyszerűen megengedhetetlen! A jövő hétre még összerakjuk majd magunkat!

Elekes Zsolt: – Az idény leggyengébb játékával tudtunk nyerni egy meglepően erős ellenféllel szemben. Továbbra sem értem, hogy miért játsszunk ilyen visszafogottan a műfüves talajon…