NB III: győzelemmel zártuk az idényt a szomszédban

Sikerült kifognunk a szelet a THSE- Szabadkikötő vitorlájából, így visszavágva a nyári fiaskóért 2:0-s győzelemmel hagytuk el a Weiss Manfréd úti sporttelepet. Együttesünk ezzel megerősítette helyét a középmezőnyben.

A csípős hideg ellenére sokan választották szombat délutáni programként a két csepeli alakulat a házigazda THSE- Szabadkikötő és a Csepel FC bajnoki összecsapását, ami a szurkolók körében is vérbeli presztízsmeccsnek ígérkezett. A vendéglátóknál hosszú idő után ismét a kezdő csapatban kapott helyet klubunk neveltje Németh Gábor, nálunk pedig majd mindenki Gabala Krisztián rendelkezésére állhatott, így a két csapat összeálltása következők szerint alakult:

THSE- Szabadkikötő: Csontos K. – Révész Gy., Farkas Z., Fodor N.(Simon P. ’77), Sztankó D., Katona D., Bánhidi B. (Vincze Sz. ’57), Péter A., Németh G., Baksa Á., Gólya M. (Rácz B. ’67), Edző: Strebek Marcell

Csepel FC: Lőrincz Péter – Hesz Olivér, Szabó Ádám, Korozmán Norbert (Tóth Márton ’81), Tóth Csaba, Fisli András (Németh Zoltán ’67), Haraszkó Sándor, Teplán János, Marczinka Tamás, Simon Krisztián, Somodi Ádám (Bencze Márton ’89) Edző: Gabala Krisztián

A némileg fura megoldásokkal átalakított szomszédos Szabadkikötő sporttelepre szép számú Csepel FC drukker látogatott el, akik végig kitartóan buzdították csapatunkat, aminek meg is lett az eredménye. Együttesünk jóval többet birtokolta a labdát és a 39. percben egy bal oldali támadást követően Somodi higgadtan helyezett a hazaiak hálójába. (0:1) A félidő lefújását megelőzően egy szép fejessel Fisli megtoldotta még eggyel az előnyünket (0:2), így nyugodtan várhattuk a folytatást, ami a második játékrészre jobbára mezőnyjátékot hozott. Jól záró védelmünk nem engedte kibontakozni a hazaiakat, sőt, ha Németh Zoltán az egyik akciónál nem veszi át hosszan az indítását, akár háromra is növelhettük volna előnyünket. Maradt azonban a 2:0 a lefújásig, ami azt jelenti, hogy győzelemmel vonulhatunk téli pihenőre, a holnapi mérkőzések függvényében a 7-9. helyek valamelyikén.