NB III: Andráshidán tehetjük fel a pontot az i -re

A Csepel FC felnőtt labdarúgó csapatára, bár megszerezte a célkitűzésekben szereplő őszi pontmennyiséget vár még két, igen fontos találkozó, méghozzá mindkettő idegenben. Az elsőre szombaton, Andráshidán kerül sor.A házigazda elleni találkozónk cseppet sem ígérkezik könnyű feladatnak annak fényében, hogy odahaza 5-1-1 a mutatójuk, vereséget csak a Videoton II mért rájuk (1:2), döntetlent az Érddel játszottak (1:1), a többi találkozójukat viszont magabiztosan abszolválták. Legutóbb hazai közönség előtt a III. Kerületi TVE akadt a horgukra, akiket 3:1 arányban tángáltak el.

A legutóbbi Andráshidai fellépésünkön gólnélküli döntetlent sikerült elérnünk, Csepelen viszont magabiztos 2:0-s sikert könyvelhettünk el az előző bajnoki idényben Tóth Csaba és az ifjú Busai Tamás góljainak köszönhetően. Együttesünkre tehát nem vár sétagalopp Zalaegerszegen az Andráshida pályáján, de a srácok az idény során többször is bebizonyították, hogy idegenben is képesek bravúrra, amire ezúttal is szükség lesz.

A találkozó november 18-án szombaton 13 órakor kezdődik majd, a játékvezetők Dr. Jakab Géza, Aradi József és Rózsa Dávid lesznek.