NB III: Veszprém elleni győzelemmel búcsúznánk Csepelen

Több okból is érdemes lesz kilátogatni szombat délután a Béke téri stadionba. Egyrészt az utolsó idei -igencsak fontos- hazai bajnoki mérkőzés , másrészt pedig egy jótékonysági esemény okán.A találkozó előtt a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű mozgalom  „Fogadj örökbe a pályán!” című országos akciójuk keretében a játékosok kutyák kíséretében vonultak fel a pályára, hogy felhívják a figyelmet az örökbefogadásra és a felelősségteljes állattartásra. Ezen kívül adományozni is lehet majd a tököli Elek- Ágh Állatmenhely négylábú lakói részére.

Maga a találkozó 13:30-kor kezdődik és a tabellán 13. helyet elfoglaló VLS Veszprém lesz az ellenfelünk, akiket az előző bajnoki kiírásban  idegenben 2:0-ra vertünk, ám idehaza (nem kis bosszúságunkra) 2:1 arányban alulmaradtunk velük szemben. Érdekesség, hogy a Veszprém idegenben mind összesen kétszer szenvedett vereséget ebben a bajnokságban, mégpedig az első fordulóban Andráshidán, majd a 12. fordulóban a Kaposvár vendégeként. Győzni Gyirmóton, és a Pénzügyőr ellen sikerült nekik, a többi találkozójukon döntetlenre végeztek. A mieink égetően fontos pontot szereztek az előző játéknapon a Kaposvár ellen idehaza, amit egy újabb pontszerzés, de még inkább siker tehetne igazán teljessé hazai közönség előtt.

 

Gabala Krisztián szakmai vezető: – Erős, masszív csapat látogat el hozzánk szombaton, mondom ezt mindazért, mert amelyik együttes mindössze kétszer kap ki otthonától távol, arra mindez az állítás igaz. Egy kiélezett találkozóra számítok, ahol apró dolgok dönthetnek majd a pontok sorsáról.