Csepelen is „Fogadj örökbe a pályán!”

A Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom idén szeptemberben „Fogadj örökbe a pályán!” címmel országos akciót hirdetett meg, melynek első állomása Tiszafüred volt, ahol nagy sikert aratott a kezdeményezés. A játékosok kutyák kíséretében vonultak fel a pályára, hogy felhívják a figyelmet az örökbefogadásra és a felelősségteljes állattartásra.November 11-én, Csepelen, a Veszprém elleni bajnoki labdarúgó mérkőzést megelőzően szervez hasonló megmozdulást a Szurkolók az Állatokért a Csepel FC-vel közösen. A játékosok a tököli Elek-Ágh Állatmenhely négylábúival lépnek majd pályára. A Csepel Against Animal Cruelty a szigetszentmiklósi és a szigethalmi csoportokkal együtt már szervezett a kerületben egy kiváló hangulatú adománygyűjtő nyílt napot a Rizmajer Kézműves Sörházban, ahol behatóbban is megismerkedhettek a résztvevők a csoporttal, tagjaikkal, céljaikkal és az eddig elért eredményeikkel.
Sikeres adománygyűjtést is lebonyolítottak, amit a Csepel Stadionban is megismételnének, ezért arra kérnek minden állatbarátot, hogy lehetőségeikhez mérten – kizárólag tárgyi – adományokkal járuljanak hozzá a gyűjtéshez. A helyszínen szívesen fogadnak mindenféle tápot, pórázt, hámot, nyakörvet, bolhacseppet vagy bolha-nyakörvet, felesleges szállítóbokszot, vagy bármit, amit hasznosnak gondolnak a rászoruló állatok részére, legyen az használt vagy új!

A szervezők mindenkit szeretettel várnak 2017. november 11-én, szombaton, 13:30 órakor a Béke tér 1. szám alatti Csepel Stadionba!

Szurkolók az állatkínzás ellen Csepel & Csepel FC