Takács László 70! – Boldog születésnapot!

A Csepel SC és az MTK-VM egykori kiváló labdarúgója, Takács László a  70. születésnapját ünnepli ezen a hétvégén. Az idősebb Taki (fiatalabbaknak ‘bá ) klubunk résztulajdonosának, Takács Krisztiánnak édesapja napjainkban is a Csepel FC egyik legnagyobb szurkolója.A sportember 1970 és 1972 között volt a Csepel SC labdarúgója, ahol 32 tétmérkőzésen kétszer volt eredményes. Pályára lépett az 1970-71-es Közép- Európai kupa elődöntős csepeli csapatban, akikkel az első meccsen Hunyadi és Losonczi góljaival 2:0-ra verték az Austria Salzburg csapatát. (A visszavágó nem sikerült túl jól, az Ausztria 4:1- re  győzött) A Csepel SC összeállítása így nézett ki: Fatér Károly, Vellai István, Molnár Tibor, Kandi György, Hunyadi László, Faludi Dezső, Rottenbiller István, Losonczi Flórián, Kalmár László, Takács László, Gondár György , vezetőedző: Keszthelyi Mihály

Sorkatonai szolgálata alatt egy évet a H. Bocskai SE együttesében játszott. Innen az MTK-hoz került, ahol 1979-ig 116 bajnoki mérkőzésen 39 gólt szerzett. 1976-ban kupadöntős, 1977–78-ban bajnoki harmadik volt az együttessel. A nemzetközi kupákban, az 1976–77-es KEK idényben a negyeddöntőben esett ki a csapattal a későbbi győztes Hamburger SV- vel szemben.

Később edzőként, pályaedzőként is visszatért a Béke téri Stadionba, ahol napjainkban is meg-megfordul egy-egy Csepel FC bajnoki mérkőzésen.

Isten éltesse sokáig, jó egészséget kívánunk!