UP: Diósdon és a BVSC otthonában is pontokkal gyarapodtunk

Utánpótlás csapataink közül a nagyobbak Diósdon értek el sikereket, míg az U14,U15 a BVSC otthonából távozott ponttal, BLSZ-es csapatunknak és a lányoknak azonban nem sok babér termett az elmúlt fordulóban.

Technikai problémák miatt ezúttal csak az U14 és az U15-ös csapataink értékeléseit olvashatják.

MLSZ U19 III. osztály Közép-Nyugat

MLSZ U17 III. osztály Közép-Nyugat

BLSZ U19

MLSZ Serdülő U14 II. osztály Közép B

Elekes Zsolt: – Igazságos döntetlen született egy  jó csapat elleni találkozón. Bár nem játszottunk jól, de küzdőszellemünk ismét megmutatkozott, ami pontot eredményezett riválisunk otthonában, ebben a meccsben ennél több nem volt… Az egyéni kiemelések helyett egy megjegyzés: immáron 8(!!!) éve mondom, hogy ez a pálya totálisan alkalmatlan bárminemű bajnoki labdarúgó mérkőzés megrendezésére! Ehhez képest a mai napon ezen a játéktéren rendeztek 2 db országos bajnokit illetve a két BVSC-Csepel bajnoki meccset… Ehhez csak gratulálni tudok az illetékeseknek!

MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B

Elekes Zsolt: – Ismét egy olyan meccsen vagyunk túl, amely alapján le a kalappal a srácok előtt! Nagyon jól kezdtük a találkozót, ám sajnos kapusunk igen hamar megsérült, és nagy köszönet érte, hogy legalább a félidő végéig kihúzta valahogy féllábbal. Mezőnyjátékossal kellett őt pótolnunk, amit ellenfelünk gyorsan ki is használt, így elhúzott 4:2-re. A közösség ereje ezt követően mutatkozott meg ismét, ugyanis az utolsó hét percben sikerült az egyenlítés!

Jók: az egész csapat

MLSZ Leány U16 HNP Közép csoport